Jalgpall

HINDED | Kas Inglismaa ajakirjanikud vaatasid ikka üht ja sama Klavani matši? (4)

LISA KOMMENTAAR

Taavs18. detsember 2017, 11:52
Huvitav, meil on ju palju Jalka eksperte. Miks eestlased ise ei hinda Klavani esitust.
Üldiselt olen vaadanud Klavani mängu päris kriitilise pilguga. Palliga mängib kindla peale, ei võta liikseid riske. Positsiooni valik on ka paranenud võrreldes paari kuu taguste esitustega.
Eilse mängu hindeks annaks 6,5. Üldiselt väga midagi nuriseda pole, aga mängu ülesehitamisel võiks natuke kiiremini palli lükata ja rohkem ette poole.
ekspert18. detsember 2017, 11:42
Olgu need teised hinded nagu on aga Lovren kindlasti parem polnud kui Klavan. See et ta värava lõi ei tõsta tema esitust kaitseliinis! Hakkab juba närvi ajama kui lihtsalt mees viimasel ajal kohvile tõmmatakse. Tema pealt oleks võinud vastane (Defoe) 2 väravat tagasi lüüa kus üks läks posti ja teine napilt tagant postist mööda. Kolmanda olukorra jõudis õnneks Lovren kuidagi kaasa joosta 35 aastase ründaja vastu. Ei avaldanud Lovreni kiirus küll mingit muljet 35 aastase "vanamehe" vastu. Siit oleks võinud vabalt üks ühele väravahiga Defoe minna. Täpsustuseks see peapesu Klavani suhtes oli küljejoone juures libastumine keskjoone lähistel. Õnneks oli taga korras kõik aga Klopp nägi probleemi.
Ehk...17. detsember 2017, 23:37
Hoss17. detsember 2017, 21:40