Kuvatõmmis videost.
Auto-Moto uudised
18. detsember 2017, 10:35

VIDEO | Felipe Massa oli sunnitud rajal toimunud rusikavõitluse pärast vabandama

Endine vormel-1 piloot Felipe Massa pandi 500 Milhas de Kart võidusõidul piinliku olukorda, kui oli sunnitud rusikakangelasest meeskonnakaaslase tõttu avalikkuse ees vabandama.Massa tiimikaaslane Rodrigo Dantas pidas kardirajal tulist võistlust konkurendi Tuka Rochaga, kellega nad mitmel korral ka kergelt kokku põrkasid. Ühel hetkel saigi üks "pukse" mõlemale mehele saatuslikuks, kui nad üheskoos rajalt välja vastu kummiseina tuhisesid. 

See tundus aga sobivalt Dantasele, kes maruvihasena oma sõiduvahendist välja ronis ja Rochale kallale läks. Teineteist kolkinud võidusõitjad eraldas lõpuks sekkunud turvameeskond. Kähmluse tulemusena diskvalifitseeriti nii MDG Matrixi kui ka Sambaiba Centerbus Racingu meeskond. 

Massa sõnul olid mehed varasema võidusõidu jooksul pidevalt ninapidi juba koos olnud. "Nii palju kui mina nägin, oleks tulnud terve nende meeskonda diskvalifitseerida," sõnas brasiillane. "Aga seda ei juhtunud ning sellele järgneski rajal toimunud sõda."

"Minu jaoks oli seda väga kurb näha, kuidas minu meeskond niimoodi käitub. Loomulikult ei olnud see minu otsus - sõitsin ise samal ajal (liidrikohal) - kuid vabandan kõigi ees juhtunu pärast. Ma pole oma karjääri jooksul kunagi midagi sellist näinud. Võistlus käib küll rajal, kuid mitte sellisel viisil"

Võiduajamisel triumfeeris teise endise Ferrari piloodi Rubens Barrichello Hero #71 meeskond.