Leo PercovichFoto: Twitter @TFS_Brough
Jalgpall
18. detsember 2017, 13:12

KOHUTAV! Endine Uruguay koondislane tegi sillal sõites traagilise vea, mis maksis ta tütre elu (1)

Endine Uruguay jalgpallikoondislane Leo Percovich, kes aastatel 2013 - 2017 töötas Middlesbrough vutiklubis väravavahtide treenerina, tegi Brasiilias traagilise liiklusõnnetuse, milles hukkus üks tema tütardest. 

49aastane Percovich sõitis Brasiilias Santos Dumonti piirkonnas, kui tema juhitud auto 20meetri kõrguselt sillal juhitavuse kaotas, piiret rammis ja sealt alla kukkus. 

Praegu Fluminense meeskonnas noortetööga tegelev Percovich sai kukkumise tagajärjel väiksemaid vigastusi, kuid kahjuks nõudis avarii ühe tema tütre elu. 

Klubi kodulehel avaldatud pöördumine kõlas järgnevalt: "Fluminense kinnitab, et U-20 meeskonna treener Leo Percovich oli laupäeval osaline õnnetuses. Tema ja ta naine pääsesid õnnetusest elusana ja viidi seejärel haiglasse. 

Treeneril esinesid väiksemat sorti vigastused ning ta viibib hetkel edasistel uuringutel, abikaasal on murtud vaagnaluu. Paari lastest on kaks (Pietro ja Valentina) kriitilises seisundis haiglas, teine tütar suri haiglas avariis saadud vigastustesse."

Percovich esindas oma karjääri jooksul kuuel korral ka Uruguay koondist. Mehe karjääri üks kroonivamaid saavutusi on 1988. aasta Copa Libertadorese võit.