city24 piltFoto: city24
City24 Kinnisvarauudised
18. detsember 2017, 13:13

Aasta Hindajaks valiti Marje Kolmar 1Partner Kinnisvarast (2)

Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing viis konkursi läbi kolmes voorus ning Aasta Hindaja valikul võeti aluseks kutseala arendavat tegevust, ametialaseid teadmisi ja kogemusi ning panust ühingu töösse. Aasta Hindaja tunnustamine võimaldab ühingul teadvustada hea ja toimeka hindaja mõistet.

1997. aastast hindajana töötanud Marje Kolmar on näinud mitu korda nii kinnisvaraturu madal- kui kõrgseisu. “Selles ametis on kõige olulisemad mitte käive ja maht, vaid objektiivsus ja oskus eristada olulist ebaolulisest,” rääkis Kolmar.

“Keerulisemad on need juhtumid, mille puhul üritatakse hindajat kallutada kas kõrgemat või madalamat väärtust määrama või teatud asjaolusid teisiti kajastama. Sellistel puhkudel on kõige olulisem emotsioonidest möödavaatamine ning vajaliku informatsiooni väljasõelumine,” ütles Kolmar.

Parima hindaja konkurssi korraldatakse 2001. aastast. Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingusse kuulub üle 130 liikme. 1Partner Kinnisvara hindajatel on see kolmas kord saada tunnustatud parima hindajana.

Foto: Scanpix

Loe lisaks: Aasta Hindajaks valiti Marje Kolmar 1Partner Kinnisvarast