Analicia ChavezFoto: Instagram @ana_montana
Kõmu
18. detsember 2017, 15:54

KUUMAD FOTOD | Kaunitarid, kes ajanud pöördesse rohkem kui ühe vutimehe pea (15)

Jalgpallurite kaasad on alati punasel vaibal pilkupüüdvad. Õhtuleht heitis kiire pilgu peale kaunitaridele, kes rohkem kui ühe kaasaga vutimeediat võlunud. 

Aida Yespica - 35aastane Venezuelast pärit modell on ajanud pea sassi nii Mesut Özilil kui ka Matteo Ferraril. 

Elisabeth Reyes - 32aastase modelli, kes ühtlasi olnud ka Miss Hispaania, kuulsaim kaasa on olnud Madridi Reali kapten Sergio Ramos. Praegu Sergio Sanchezega koos olev hispaanlanna on suhtes olnud ka Getafe kaitsja Alexis Ruanoga. 

Alice Goodwin - 32aastane briti kuulsaim armulugu pärineb 2009. aastast, kui kuulujutud panid teda paari Cristiano Ronaldoga. Praeguseks on modell abielus Jermaine Pennantiga. 

Throw Back Halloween 2016. Real Scary.

A post shared by 🦋🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx) on

Imogen Thomas - 35aastane endine Miss Wales sai Briti saartel üleöö kuulsaks, kui kunagi tuli ilmsiks tema afäär Ryan Giggsiga. Varasemalt on neiu segi löönud ka Jermaine Defoe ajurakukesi. 

New in! @chasingsummeruk 👙☺️ it's called SEA ISLAND 😍

A post shared by Imogen Thomas (@imogen_thomas) on

Gemma Atkinson - 33aastane modell oli üks esimesi Cristiano Ronaldo silmarõõme Manchesteris. Pärast Portugali superstaari jäi ta ka Marcus Benti radarile ning paarike jõudis ka kihluda, ent lõpuks taganes mees lubadusest, sest talle ei meeldinud Gemma kaudu temani jõudev meediatähelepanu. 

Melissa Satta - 31aastane Itaalia teletäht oli viis aastat suhtes Christian Vieriga, enne kui ründelegendi noore täku vastu, Kevin Prince Boatengi näol, vahetas. Vähemalt oli vahetus edukas, sest praeguseks on paar abielus ja kasvatab ka ühist poega. 

Alessia Tedeschi - 26 modell oli järjekordne Cristiano Ronaldo silmarõõm, lisaks on Itaalia kõmumeedia teda paari pannud Blerim Dzemailiga. 

Raffaella Fico - 29aastane Itaalia modell suutis samamoodi korraks Cristiano Ronaldo ümber enda näpu saada, kuid rohkem kõneainet on pakkunud neiu suhe Mario Balotelliga. Mäletatavasti kuulutas naine pärast lahkuminekut maailmale, et on raske, ning palluvõlur tema lapse isa. 

Anara Atanes - 29aastane briti nimekiri kuulsatest vutimeestest on võimas: Freddie Ljungberg, Kieran Richardson, Darren Bent, Jermaine Pennant ja Samir Nasri on kõik neiu ümber tiirelnud. 

Anara 😍😍 @anaragram

A post shared by Anara-Fan (@anarafan) on

Analicia Chavez - 28aastane modell oli kaua Axel Witseli saatjaks, enne kui vahepeal Karim Benzemaga kõrvalepõike tegi. 

Hair by @georgiapeachhair 😍 what’s your favorite color lingerie ???

A post shared by Analicia Chaves (@ana_montana) on