Avo Keel. Foto: Alar Truu
Võrkpall
20. detsember 2017, 20:55

Avo Keel: ei taha mõeldagi, kui täna oleks kuldse geimi peale läinud

Pärnu võrkpalliklubi edenes CEV Challenge Cupil teise ringi, alistades Küprose klubi Pafose Pafiakose 3:0 (25:19, 25:23, 25:17). Võidust hoolimata on Avo Keelel jõuluajal pearagistamist küll ja veel. "Täna olid mõlemad meeskonnad väljakul kehvemad kui Küprosel," lausus Keel päras mängu. "Selle peale võib mõni inimene öelda, et mis see Keel räägib, et tase on nagu on, aga kahe mängu erinevus on tasemelt selge.""Tänase mängu põhjal, kui oleks kuldse geimi peale läinud... ei taha mõeldagi, kui see oleks kaotatud. Eks me natukene seda jõulu ootasime või oli poistel alateadlikult peas, et vastased peavad nii kui nii ühe geim rohkem võitma," otsis Keel rabedale mängule põhjuseid. 

"Nüüd tuleb aga aasta lõpus hakata põhja laduma, sest jaanuaris ootab meid ees kümme mängu. Konkreetselt eurosarja peale ei mõtle veel, sest enne tulevad Tartu ja Rakvere meile külla," sõnas peatreener.

"Aga noh, sporti ei tehtagi selleks, et oleks hea ja mugav. Siin on higi ja higi tuleb siis kui liigud. Hetkel on kindel, et sellise mänguga pole meil järgmises ringis millestki unistada."