Bristol City rõõmupidu.Foto: Twitter
Jalgpall
20. detsember 2017, 23:59

VIDEO | TOHOH! Ibrahimovic lõi 255päevase pausi järel värava, kuid Manchester United sai esiliiga satsilt sugeda!

Inglismaal peeti täna liigakarika veerandfinaalmänge, kui poolfinaalkoha kindlustasid Londoni Chelsea ja Bristol City!

Kuid kummalegi ei tulnud edasipääs lihtsalt ning pinget jagus viimaste sekunditeni. Mitmeid varumehi kasutanud Chelsea võõrustas koduväljakul teist Premier League´i klubi Bournemouthi. Inglismaa valitsev meister pääses 13. minutil juhtima ning tundus, et mänguks ei lähegi. 

90. minutil hakkas aga juhtuma. Alustuseks tõi Dan Gosling tabloole viigi, kuid esimesel üleminutil suutis Alvaro Morata Chelsea lisaajast päästa ja 2:1 võidu koju jätta. 

Häbisse jäi United, kes sõitis külla mullu esiliiga 17. lõpetanud Bristol Cityle. Mängule lisas vürtsi kodumeeskonna juhtvärav teise poolaja alguses, kui täpne oli Joe Bryan.

Aga Punastel Kuraditel oli vastus olemas. 255 päeva pikkuse pausi järel sai värava kirja Zlatan Ibrahimovic, kes 58. minutil tabloole viigi tõi. Mäletatavasti sai rootslane kevadel vigastada ning naasis platsile ligi kuu tagasi. Täna alustas ta esimest korda põhikoosseisus. 

Kuid kohtumine sai uskumatu puändi! Teisel üleminutil lõi värava Korey Smith ja viis Bristol City poolfinaali! Lõpuvile kõlas, tablool säras 2:1 ning võidupidu võis alata. 

Lisaks eelnimetatutele jõudsid Inglismaa liigakarikas nelja parema hulka Arsenal ja Manchester City. Poolfinaalid paarid loositakse ning mängitakse kahes osas. Esimene ring toimub 9.-10. jaanuaril ning teine 23.-24. jaanuaril.