Ragnar Klavan (paremal). Foto: PHIL NOBLE
Jalgpall
27. detsember 2017, 09:07

Klavan sai taas kiita: vastastel oli üks suurepärane võimalus ja Ragnar luhtas selle

Liverpooli jalgpallimeeskond alistas eile õhtul ülikindlalt 5:0 Swansea. Kõik 90 minutit tegi taaskord kaasa ka Ragnar Klavan, kes Inglismaa meedialt kõvasti kiita sai. 

This is Anfield andis meie mehele kümnepallisüsteemis hindeks 7. "Blokeeris 36. minutil suurepäraselt vastaste löögi: see oli Swansea ainuke võimalus ja Ragnar luhtas selle," seisab seal. Sama hinde sai ka Klavani keskkaitsepaariline Joel Matip. 

Liverpool Echo hindas eestlast samuti 7ga. "Hoidis asjad väga lihtsana. Näitas pidevalt füüsilist kohalolekut ja ohjas suurepäraselt Oliver McBurnie´t. Avapoolajal tegi suurepärase blokeeringu," teatab Echo. Nemad andsid Matipile 6. 

Ka Daily Mirror pani meie mehele hindeks 7. "Liverpooli meeskonnas selgelt alahinnatud mängija. Tal on kahevõitlusteks piisavalt jõudu ja oskab hästi söötu mängida," kirjutab Mirror. Nemad hindasid Matipit samuti 6ga. 

Ühtlasi oli eilne kohtumine Ragnar Klavanile kuuendaks järjestikuseks, kus ta sai kirja kõik 90 minutit. Märkimisväärne on ka tõik, et peatreener Jürgen Klopp eelistas meie meest Dejan Lovrenile, kes pingile jäi. 

Järgmise mängu peab Liverpool juba laupäeval.