Tarmo KinkFoto: Marianne Loorents
Kolmas poolaeg | Õhtulehe raadio
30. detsember 2017, 12:00

KOLMAS POOLAEG | Aeg kokkuvõteteks: aasta menukaimas saates käis külas Tarmo Kink

Õhtulehe jalgpallisaadet "Kolmas poolaeg" külastas sel aastal hulk värvikaid tegelasi. Toome teieni viis vutitegelast, kes rahvale kõige rohkem huvi pakkusid. 

5. FC Levadia väravakütt Mark Oliver Roosnupp: värava löömise tunne tekitab sõltuvust!

Märtsis külastas Õhtulehte aasta lõpus Okeaania turneel ka oma koondisedebüüdi teinud Mark Oliver Roosnupp, kes jutustas karjääri võtmemomentidest ja elust FC Levadia põnevas esindusmeeskonnas.

4.  Tarmo Rüütli: treener ei pea kõike teadma, tunnetuslik pool on mõnikord tähtsam

Legendaarse juhendajaga tulid jutuks edukad koondiseaastad, tema tunnetuslik treenerifilosoofia, Tallinna Levadia legendaarsed euromängud Twente ja Newcastle'ga ning mehe ütlemata lühikeseks jäänud poliitikukarjäär. 



3. Frank Liivak: jäin liiga kauaks Hispaaniasse toppama 

Tartust pärit ründava suunitlusega mängumees rääkis elust ja kirglikest fännidest Bosnias ning meenutas ka aega Hispaania tugevuselt neljandas liigas mängivas satsis Alcobendas Sport. 

2. Zelinski tõusis Aalborgis pilvedesse: poole aastaga tekkis rahulolu, et kõik on saavutatud 

Endine ründetuus pajatas pikalt ja põhjalikult oma mitmekesisest vutikarjäärist. Muuhulgas sai teada, kui palju krõbisevat oleks ta 1999. aastal Inglismaa tugevuselt kolmanda liiga klubis Blackpoolis teenima hakanud, kuidas ta Taanist ostetud videomakk siiani töökorras on ning miks säravalt alanud Aalborgi karjäär allamäge veeres. Mõnusat kuulamist!

 1. Tarmo Kink: Magnus Pehrsson oli marionettnukk, seda teavad kõik

Emotsioonidest pungil ääreründaja Tarmo Kink jutust oma senisest karjäärist ja sellest, kuidas ta omasõnutsi teenimatult on koondise ringist välja kukkunud. Kui tavaliselt tulistab Kink vasakuga nurka, siis seekord ei hoidnud mees vaka all oma keelt. Kahtlemata "Kolmanda poolaja" ajaloo metsikuim saade!