Michael Michelau. Foto: Instagram _michelau_
Võrkpall
30. detsember 2017, 17:28

TOHOH! Järvamaa võrkpallur saadeti klubi äparduse tõttu piirilt tagasi

Järvamaa võrkpallimeeskonna poolehoidjad said täna tükk aega hinge kinni hoida, kui nad ühel hetkel oma nurgaründaja Michael Michelau Instagrami vaatasid.

Nimelt vaatas ameeriklase kontolt vastu kurb teadaanne: Järvamaa klubi äparduse tõttu ei lubatud teda New Yorgis tööviisa puudumise tõttu lennukile , mistõttu kuulutas Michelau, et tema tänavune vollehooaeg on sellega ka lõppenud. 

Kuvatõmmis.

Järvamaa võrkpalliklubi mänedžer Veiko Tihemets kinnitas aga Õhtulehele, et päris nii hull asi siiski pole ja avaldas lootust, et esmaspäeva hommikuks on asjad korras. 

"Tegemist oli klubipoolse arusaamatuse või õigemini meie kogemuste puudumisega," lausus Tihemets. "Pole varem selliste asjadega kokku puutunud ja praegu, pühade ajal, kui ametid polnud kogu aeg lahti, ei liikunud asjad nii kiiresti, kui olnuks vaja. Seega jäime paar päeva paberite edastamisega hiljaks, aga praeguseks oleme kõik toimingud ära teinud."

Mänedžeri sõnul läks olukorraga selles mõttes hästi, et väljakule peavad järvamaalased taas tulema alles 18. jaanuaril, mistõttu ühtegi mängu nende suurimal punktitoojal mängimata ei jää. 

"Kindlasti on tegemist olukorraga, mida oleks saanud vältida. Meie jaoks oli aga läbikäimata rada ja ei osanud näha, palju mingi asi aega võtab. Kokkuvõttes on tegemist hea õppetunniga," selgitas Tihemets. 

Pühadeks koju Chicagosse lennanud Michelau oli juba tagasiteel Eestisse kui New Yorgi lennujaamas piirivalve mehe raudlinnu ukse pealt tagasi saatis. Põhjuseks aegunud tööluba. 

Teised Järvamaa ameeriklased Relyea Dixon Speller ja Jacob Schmiegelt sellise ebameeldivusega kokku ei pidanud puutuma. Esimene neist on juba praeguseks Eestis tagasi ning Schmiegelt rändab alles uuel aastal. Michelau oli seega ainus, kelle lend ja sellele eelnenud paberimajandus pühadeperioodiga kattus, mistõttu Järvamaa-poolne asjaajamine talle ebameeldiva üllatuse pakkus.