Victor Valdes.Foto: Twitter @TheSportsman
Jalgpall
3. jaanuar 2018, 16:16

Kolmekordne Meistrite liiga võitja tõmbas karjäärile joone alla ja kadus ka sotsiaalmeediast (1)

FC Barcelona ridades kokku kolmel korral Meistrite liiga võitjakarika pea kohale tõstnud legendaarne väravavaht Victor Valdes pole alates augustist ühegi meeskonna särki selga tõmmanud nind viimaks otsustas endine jalgpallur ka avalikuse silme alt kaduda. 

Viimati Middlesbrough särki kandnud 35aastane puurilukk otsustas, et mängijakarjääri lõpuks kaob ta ka sotsiaalmeediast. Nii kustutasgi hispaanlane nii oma Twitteri kasutaja kui ka Instagrami konto, kus tal üle 1.2 miljoni jälgija. 

2000. aastal Barcelona duubelmeeskonna eest debüteerinud kollikipper murdis põhimeeskonda kaks aastat hiljem, kui esindas Kataloonia suurklubi kokku 14 kohtumises. Tosina Hispaanias veedetud aasta jooksul käis Valdes suurklubi eest platsil 535 kohtumises. Mehe auhinnakapist võib leida kuus Hispaania meistritiitlit, kaks karikamedalit ja lisaks veel hunnik "teisejärgulisi" medaleid superkarikate näol. 

Pärast Barcelona-perioodi ühines väravavaht Manchester Unitediga, ning viibis ka laenul Liege'i Standardis. 

Hispaania koondisesse kuulus puurilukk küll 2005. aastast, kuid enamasti Iker Cassillase järel teiseks numbriks jäänud Valdes esindas isamaad lõpuks vaid 20 korral. Hispaaniaga tuli ta nii Euroopa kui ka maailmameistriks.