Luka Doncic.Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
4. jaanuar 2018, 09:45

VIDEO | 18aastaselt 100. mäng tugevas Hispaania kossuliigas - loomulikult Luka Doncic!

Viimasel ajal ei möödu nädalatki, ilma et 18aastane korvpallur Luka Doncic jälle mõne rekordini jõuaks. Eile õhtul pidas ta Hispaania liigas juba 100. mängu, jõudes selle tähiseni kõigi aegade noorimana.

Ning just noor sloveen tegi mängu Madridi Reali kasuks ära. Tiheda graafiku tõttu - juba homme tuleb Realil platsile astuda Euroliigas - jagas peatreener Pablo Laso koormust ühtlaselt. Kohtumises Vitorias sealse Baskoniaga juhiti enne viimast veerandit 57:55, Doncici kontos olid tema kohta tagasihoidlikud 4 punkti ja 3 korvisöötu.

Ent viimane periood kuulus Realile 24:14 ning Doncic oli otsustava lahtirebimise ajal enam-vähem kõigis korvides osaline - ta viskas 8 punkti ja andis 4 söötu, saades mängus veedetud enam kui 22 minutiga neid kokku vastavalt 12 ja 7. Ning efektiivsuseks nagu mängeldes ikka soliidne 20. Vaata videot!

Real on 14 mängust kaotanud ainult ühe ja jätkab suveräänse liidrina. 10 võiduga järgnevad Barcelona, Valencia ja Fuenlabrada. Seejärel on seitse järgmist meeskonda ühe võidu (7-8) sees!