Grete Šadeiko ja Robert Griffin III.Foto: Instagram
Kõmu
4. jaanuar 2018, 17:21

KOLM KUUD! Grete Šadeiko abiellub peagi maailmakuulsa sporditähega (62)

Eesti kergejõustiklane Grete Šadeiko kihlus mullu 27aastase ameerika jalgpalluri Robert Griffin III ning peagi sõuab paar abielusadamasse.

„See mees muutis 2017. aastal reaalsuseks mu kõige metsikumad unistused ja ma ei jõua ära oodata, et saaksin talle kolme kuu pärast „Jah“ öelda,“ kirjutas Šadeiko Instagramis. „Olen rohkem kui õnnistatud, et saan 2018. aastal abielluda oma parima sõbraga ning ootan algavat seiklust.“ Poole aasta eest sündis perre ka tütar Gloria.

24aastase Šadeiko senise karjääri säravamaid saavutused on 2010. aasta juunioride MMi neljas koht ning 2015. aastal sai ta U23 vanuseklassi EMil viienda koha.

Robert Griffin III tegi endale nime juba ülikoolis ameerika jalgpalli mängides ning ta valiti NFLi drafti teise mehena. 2012. aastal sai temast esimene NFLis algkoosseisu kuuluv mängujuht, kelle sünniaasta oli 1990. Enne seda sõlmis ta Washington Redskinsiga nelja-aastase lepingu, millega teenis 21,1 miljonit dollarit. Summale lisandus 13,8 miljonit, mille mees pärast lepingu allkirjastamist kohe kätte sai.

2016. aastal siirdus ta Cleveland Brownsi, kus kaheaastase lepingu väärtuseks oli 15 miljonit dollarit. Aasta hiljem lahkus ta klubist ning pärast seda pole NFLis enam mänginud.