Paremalt: isa (LaVar) Ball, LiAngelo ja LaMelo Ball. Foto: Twitter
Korvpall
6. jaanuar 2018, 09:20

USKUMATU! Kuulus Ballide perekond viis Leedu klubi Balti liigast loobumiseni

Prienai Vytautase meeskond algatas Leedu korvpallis tõelise tormi, kui meeskonda toodi kurikuulsad vennad LiAngelo ja LaMelo Ball. Nüüd on asjad nii kaugele jõudnud, et võistkond loobus Balti liigast. 

Põhjus lihtne, Prienai meeskond hakkab promoma Ballide kaubamärki. "Big Baller Brand Challenge Games" raames peab Vytautas viis sõprusmängus, mida kantakse üle Facebooki´s BallislifeTV-s. 

Vastased pole just kõige võimsamad, mistõttu võib eeldada, et just seal on Ballidel võimalus end parimast küljest näidata. Prienai kohtub 9. jaanuaril Žalgirise duubelmeeskonnaga (esiliiga), 15. jaanuaril Rytase duubliga (esiliiga), 17. jaanuaril Vytisega (esiliiga) , 23. jaanuaril Altiuse Dzukijaga (meistriliiga) ja 28. jaanuaril Jonavaga (esiliiga). 

"Pärast pikki läbirääkimisi otsustas meeskond nende mängude tõttu Balti liigast loobuda," seisab Vytautase meeskonna kodulehel. Küll aga kavatseb meeskond järgmisel hooajal taas Balti liigas kaasa lüüa. 

Vytautas hoidis praeguse seisuga alagrupis viimast play-off´i viivat ehk neljandat kohta. See tähendab, et nende positsiooni hõivab nüüd Pärnu. 

Balti liiga tabeliseis: