Jari-Matti Latvala.Foto: LEHTIKUVA
WRC
6. jaanuar 2018, 13:03

Tänaku meeskonnakaaslane: tänavu on mul parim võimalus maailmameistriks tulla

Autoralli MM-hooaja avastardini Monte Carlos on jäänud alla kolme nädala ning tiitlit ihkavaid piloote on mitmeid. Üks neist on ka Toyota rooli keerav Jari-Matti Latvala. 

Ott Tänaku meeskonnakaaslane usub, et tänavu on tal karjääri parim võimalus, et ihaldatud üldvõit endale napsata. "Masin on piisavalt kiire, et võita," ütles Latvala Motorsport Newsile antud usutluses. 

"Vajaminev kiirus on ka minus olemas, kuid vaja on järjepidavust. Eelmine aasta oli mulle väga hea. Võitsin etapi ning olin kolmel korral poodiumil," jätkas soomlane ning lisas, et kõrgeid kohti võinuks olla rohkemgi. 

Latvala võtab eeskuju endisest meeskonnakaaslasest Sebastien Ogier´st, kes mullu Fordia MM-tiitli võitis. "Tähtis pole võita kõiki etappe. Hooaja lõppedes toob tiitli see, kui sul on kõige rohkem punkte. Seda ma ka tänavu kavatsen," rääkis 32aastane piloot. 

Hooaja eel seab Lataval endale kaks eesmärki: 13 poodiumikohta 13 rallilt, mis toob endaga ka tiitli. "Just seda ma tahangi. Lähen igale võistlusele poodiumi eest võitlema. Kui suudan võita - väga hea, aga soovin eelkõige häid punkte," tutvustas ta oma sõjaplaani. 

Autoralli hooaeg algab 25. jaanuaril Monte Carlos.