Talisport

"Hääle järgi kuulsin, et märgid kukkusid."

KAHJU! Eesti koondis ülirasketes tingimustes peetud teatesõidus finišisse ei jõudnud (9)

LISA KOMMENTAAR

esimesed8. jaanuar 2018, 21:25
keerutasid kiire sõiduga taganttulijaile ilmaolud täitsa võimatuks!
Aivar Mägi8. jaanuar 2018, 11:49
Kas ERR oma raha paremini kasutada ei oska!!! Olen suur spordi vaataja, aga milleks näidata ala, kus omad võistlejad ei jõua isegi finišisse. Parimad kohad on kuskil mitmendas kümnes. Las sportlased saavutavad mingi taseme kümne hulgas siis võtke programmi. Kes tahab tippe näha, selleks on Eurosport jne.
to Aivar8. jaanuar 2018, 14:13
Kuna naiste pargisõit on ühe kommertskanali käes, siis palun nimeta too spordiala, kus eestlased veel talvisel ajal veidigi paremini suudaks tegutseda (v.a. naiste vehklemine). Kahjuks sellist spordiala pole ja nii ongi ETV valikus üks astmaatikute suusatamisest põnevam talispordiala.
Peaksin8. jaanuar 2018, 08:08
ennast 4ndaks pakkuma, siis kunagi rajale ei pääsekski. Aga saaks koondise raha.
Küünik8. jaanuar 2018, 07:51
Olümpia võeti ETV käest ära ja nüüd on kogu finants suunatud laskesuusatamise ülekannetele. Teletiim sõidab koondisega kaasa, tehakse otseintervjuusid jne. Milleks seda vaja on? Tulemus on ju pehmelt öeldes piinlik? Raha on vaja iga hinna eest ära kulutada?
Even8. jaanuar 2018, 07:36
Nimelt just - mula, sest muuks ei oska seda kommenteerimist küll nimetada. Ader oskab veel ala tegijana toimuva kohta midagi rääkida , aga muu sats on saamatu. Selgelt paistab , et ollakse seisus, et midagi peab ERR-ga tehtud lepingu järgi rääkima. Aga meie omade kohta on kahjuks varsti kõik upitavad epiteedid otsas, sest kedagi ei huvita , kas seekord oldi kolm koht paremad kui varem või mitte. No Gretekese kohta näiteks pole midagi öelda, on ikka jätkuvalt selgelt viimaseid ja asi mutt... Mida siin veel "traageldada"... Kuid karta on, et A. Tiisler sorib kolmapäevaks taas pisut rahvaluulet ja paneb uue paaritunnilise muinasjutulise aaria taas teele
8. jaanuar 2018, 13:22
Mille poolest Eller Tiislerist parem on? Diletandid mõlemad.
ain8. jaanuar 2018, 07:01
lasta ikka osatakse aga söita nad ei jöua,miks???
ja need kes seda köike televiisoris sönas saadavad.reporterid,,,no milleks seda kuhu lasti ja miks just nii.kellele seda mula vaja?
Lasta osatakse?8. jaanuar 2018, 10:08
Ülekannet ikka vaatasid? Kui kaheksa padruniga tabatakse ühte märki, siis mina seda laskmiseks ei oska lugeda.