Kaia Kanepi.Foto: AFP
Spordiblogi
8. jaanuar 2018, 00:05

Pluss, miinus, ennustus | Tubli Kanepi, mannetu käsipallikoondis ja Ragnar Klavan vutimaailma tipus (3)

Õhtulehe sporditoimetus vaatab tagasi möödunud nädala sündmustele ja teeb kiire ettevaate ka tulevikku. Selline on meie 8. jaanuari valik.

Möödunud nädala pluss

Kaia Kanepi alustas uut tennisehooaega Brisbane´is sealt, kus mullu pooleli jäi. Kvalifikatsioonist alustanud eestlanna võitis viis kohtumist ning tema teekonna lõpetas veerandfinaalis maailma neljas reket Karolina Pliškova. Kanepil olid sealgi omad šansid, kuid sel korral jäi veidi puudu. Siiski 2018. aastale igati vägev start.

Kaia Kanepi. Foto: AFP

Möödunud nädala miinus

Eesti käsipallikoondis luhtas lõppenud nädalaga võimaluse 2019. aasta MMi pileti eest võidelda. Kolmapäeval kaotati kodusaalis suhteliselt kindlalt 22:26 Šveitsile. Samale vastasele ei õnnestunud vastu saada ka võõrsil, kui meie mehed jäid eile alla koguni 39:21. Seega jäi eestlaste valiksarja saldoks üks võit Bosnia ja Hertsegoviina üle. Arvestades, et parimad pojad olid kohal, tulnuks Šveitsi vastu teravamalt hambaid näidata. 

Eesti käsipallikoondis.  Foto: Ohtuleht

Tuleva nädala ennustus

55%

on tõenäosus, et Ragnar Klavan pääseb pühapäevases kohtumises Inglismaa liiga liidri Manchester City vastu Liverpooli algkoosseisu. Tundub julge pakkumine, kuid peatreener Jürgen Klopp on vihjanud, et Eesti koondise kapten kuulub tema soosingusse. Reedes karikamängus sai Klavan puhata, kuid varem on ta rotatsioonis kindlalt sees olnud. 

Ragnar Klavan.  Foto: REUTERS