Liigume
10. jaanuar 2018, 08:44

Registreeri end 2018. aasta jooksu- ja käimisüritustele!

Pärnu Kahe Silla Klubi käivitas 1. jaanuarist registreerimise 2018. aasta jooksu- ja käimisüritustele. Pärnus asutatud spordiklubi korraldab tänavu taas neli eriilmelist spordisündmust, kuhu sõltumata east ja sportlikust vormist on oodatud kõik – jooksjad, käijad, kepikõndijad ja erinevas vanuses lapsed. 

Nii näiteks toob luitejooks taas rajale koerasõbrad, sest populaarne koertega joostav luitekross on kujunenud oodatud kogupere ürituseks. Kahe silla jooksu ja Pärnu Rannajooksu raames toimuvale ratastoolisõidule kutsutakse aga liikuma ka erivajadustega inimesi. Riigi 100. aastapäeva kingitusena korraldatakse unikaalne „Maraton Eesti Vabariik 100“, mis annab spordirahvale võimaluse väga eriliselt juubelit tähistada.

Maraton Eesti Vabariik 100  22. juunil 2018
Distantsid: 42 km , 21km, e-maraton.

Maraton Eesti Vabariik 100 on Pärnumaal toimuva Võidupüha maratoni erisündmus, mis tähistab riigi juubelit erilisel sportlikul moel.  See on kordumatu „üks-ja-ainus-kord“ joostav sündmus, mis võimaldab tähistada väärikat sünnipäeva jooksurajal sõprade ja tuttavatega kõrvuti pingutades. Loe edasi.   

„Kus siis mujal, kui mitte Eesti riigi sünnilinnas Pärnus! Usun, et paljude pikamaajooksu harrastajate jaoks saab sellest trofeemaraton, kuhu tulemata jätmist pole võimalik korvata. Toome osalejateni väärika sini-must-valge maratoni, vinge poolmaratoni ning uudisena e-maratoni. Viimasest saab terve 22. juuni jooksul osa võtta endale sobivas kohas üle maailma. Jookse-matka kasvõi jõusaalis jooksulindil “, avab sündmuste peakorraldaja Vahur Mäe.

Luitejooks 15. aprillil 2018
Distantsid: 8,3 km, 5,4 km.

Kevadekuulutajana Kahe Silla klubi ja Pärnumaa liikumishooaega avav sündmus kutsub sportlikku vormi testima Luitemaa kaunitele metsaradadele. Traditsiooniliselt on kavas luitejooks ja -retk (8,3 km), lastejooksud ning lemmikloomasõprade rõõmuks koerte luiteretk (8,3 km) ning koertekross (5,4 km). Loe edasi.

Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks 1.-2. septembril 2018
Distantsid: 10 km, 3 km.

Selver Eesti Linnajooksude sarja 6. etapina toimuv sündmus on Pärnumaa spordikalendri üks tunnusüritustest. Tervet nädalavahetust hõlmav spordipidu pakub tegevust kogu perele. Laupäeval toimuvad laste- ja noortejooksud, ratastoolisõit ning sporditurg. Noortejooksule (3 km) avatakse registreerimine jaanuari jooksul. Pühapäeval antakse start Kahe Silla jooksule ja retkele. Eesti vee-äärseim 10 km liikumisrada kulgeb Pärnu jõe kallastel. Loe edasi. 

Pärnu Rannajooks, 21. oktoobril 2018
Distantsid: 10 km, 5 km.

Kahe Silla Klubi hooaja võtab kokku Pärnu Rannajooks, mille 5 km (rahvarada) ja 10 km distantsid kulgevad rannapiirkonnas, kus ei puudu kaunid loodusvaated ja linnale omased arhitektuurimälestised. Tegevust jagub kogu perele – kavas on jooks, käimine-kepikõnd, ratastoolisõit ja lastejooksud. Loe edasi.  

Luitejooks, Kahe Silla jooks ja Pärnu Rannajooks kuuluvad Kahe Silla Klubi kolmikürituse sarja.Registreerudes kõigile kolmele korraga, võidab oluliselt stardimaksudes. Kõik sarja läbijad saavad Rannajooksu järgselt kaela osalejamedali.  Sarjale on võimalik ühtselt registreeruda kuni 28. veebruarini. 

Vaata lisa https://www.2silda.ee/!