Bryan Bouffier.Foto: Twitter
WRC
8. jaanuar 2018, 17:30

Võimsa Fordi WRC-masina rooli istuv piloot: olen unes selle autoga palju kilomeetreid läbinud

Kui M-Sporti meeskonna kaks põhisõitjat - Sebastien Ogier ja Elfyn Evans - olid selged juba varem, siis hooaja alguses istub kolmanda Fordi rooli kogenud Bryan Bouffier.

Meeskonna ametlikus avalduses seisab, et 39aastane prantslane keerab Ford Fiesta WRC rooli nii avaetapil Monte Carlos kui ka hooaja neljandal rallil Korsikal. M-Sport leiab, et Bouffier´il on vajalikku kogemust - eriti kahel eelnimetatul võistlusel - mis tiimile kasuks tuleb. 

Piloot ise on heast võimalusest vaimustuses. "Kui sain teada, et saan WRC-sarjas osaleda, on mu unetunnid tunduvalt lühemaks saanud. Ja olen Ford Fiesta WRCga oma unenägudes juba hulgaliselt kilomeetreid läbinud," muljetas Bouffier. 

"Ma tõepoolest ei uskunud, et saan võimaluse selle masinaga sõita. Isegi testimine tundus ebareaalne. Nii et olen väga ootusärev. On suur au töötada M-Sporti meeskonnas koos Malcolmiga (Wilson, tiimiboss), eriti pärast nõnda edukat eelmist aastat." 

Prantslane lisab, et mõlemad eesootavad katsumused on küll keerulised, ent mõlemad tema lemmikrallid. "Minu plaan on võistlusi täiega nautida. Lisaks sooviksin meeskonnale mõned punktid tuua, see oleks kirss tordil," rääkis Bouffier. 

Rallihooaeg saab avapaugu juba 25. jaanuaril, kui masinad pääsevad rajale Monte Carlos.