Olga Semenova vs Andrei Arsavin ja Alissa Kazmina.Foto: Fotomontaaž / Instagram / Twitter
Kõmu
10. jaanuar 2018, 11:05

Võõras modell sattus Venemaa vutistaari embusesse. Jalgpalluri abikaasa ei jäänud võlgu: "Ma olen FSB ametnik ja lõikan sul sõrmed maha!" (6)

Rubriik "Andrei Aršavini naine" on Venemaal saanud viimasel ajal väga populaarseks ja eile sattus endise Venemaa jalgpallikoondise kapteni abikaasa järjekordsesse skandaali.

Alissa Kazmina on Aršavinit varemgi petmises süüdistanud ja nüüd leidis ta internetiavarustest alloleva video, kus vutistaar kaisutab Kasahstani modelli Olga Semjonovat.

 

. Аршавина заметили с @olgagagauzka .#С ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️#almaty #astana #aktau #atyrau #новости #россия #девушка #carskz #москва # #КАЗАХСТАН #армения #махачкала#семей #бишкек#утро #караганда #доставка #цветы #музыка #узбекистан#грузия #россия #азербайджан##татарстан#селфи #кавказ

A post shared by Дружная ИнстаСемья Алматы 21+ (@100baksoff_) on

Pärast klipi nägemist asus Kazmina Semjonovat ähvardama. "Ma ei tea, kes selle video avaldas, aga paar minutit pärast selle ilmumist saatis ta mulle sõnumi, kus palus selgitada, mis videos toimub. Siis lubas ta mu sõrmed maha lõigata," meenutas Semjonova Russia Today vahendusel.

"Pisut hiljem tutvustas ta end FSB (Venemaa julgeolekuamet - toim) ametnikuna ja ütles, et sokutab mulle uimasteid, mille omamise eest mind vangi pannakse," lisas modell.

Semjonova tegi sõnumitest kuvatõmmised ja lubab Kazmina kohtusse kaevata.

Paar päeva varem tõsteti Kazmina koos lastega enne Moskva Almatõ lendu lennikult maha, sest käitus stjuardessidega ebaviisakalt. Ka siis tõi Kazmina mängu FSB, nimetades end lausa FSB majoriks.

Omaaegne Venemaa koondise kapten, praeguseks 36aastane Aršavin teenib 2016. aasta kevadest saadik klubileiba Kasahstanis, Almatõ Kairatis.