Ramires.Foto: CHINA STRINGER NETWORK
Jalgpall
12. jaanuar 2018, 08:49

KUULUJUTUVESKI | CITY POLE AINUS! ManU teeb tugeva avalduse Alexise saamiseks, teisest Kahurimehest saab jälle Pühak (1)

Uue aasta esimese päevaga avanes jalgpallimaailmas ametlikult talvine üleminekuaken. Õhtuleht toob Teieni kuni akna sulgumiseni iga päev kolm kuulujuttu ning avaldab arvamust, kui tõenäoliselt spekulatsioon tehinguks realiseerub.

1. Chelseast Hiina pagenud poolkaitsja Ramires tahab Euroopasse naasta. Viimased kaks aastat Jiangsu Suningis mänginud brasiillase vastu tunneb huvi Milano Inter.

Ramires on ise välja öelnud, et ta soovib Euroopasse naasta ning peaks üleminek Interisse realiseeruma, oleks see õnnelik hetk nii talle kui ka tema perele.

Ramires. Foto: CHINA STRINGER NETWORK

30aastane Ramires tegi endale nime Lissaboni Benficas ning 2010. aastal liitus ta Londoni Chelseaga, kus võitis iga võimaliku trofee nii Inglismaal kui ka Euroopas. Küll ei võitnud ta klubide MMi, sest Chelsea kaotas 2012. aasta finaalis 0:1 Corinthiansile Brasiiliast.

Õhtulehe hinnang: On selge, et Ramires tahab iga hinna eest Euroopasse tagasi tulla. Kuna Inter otsib talvel lisajõudu, usume, et brasiillane kolibki Itaaliasse.

2. Manchester United on asunud võitlusse Alexis Sancheze allkirja nimel. Tšiili supertäht esindab praegu Londoni Arsenali, kuid tema leping klubiga saab suvel läbi ning näib, et mees soovib leivaisa vahetada.

Varasemalt on ründajat vaat et ainiti paari pandud Manchester Cityga, kuid väidetavalt on United nõus Arsenalile linnarivaalist rohkem maksma, lisaks üritatakse Sanchezt meelitada pirakama lepinguga.

Õhtulehe hinnang: Sanchez jätkab siiski City kursil. On ju teada soov, et mees soovib mängida tema endise treeneri Pep Guardiola käe all.

Alexis Sanchez. Foto: IAN KINGTON

3. Kahurimehest saab jälle Pühak. Londoni Arsenali ründajat Theo Walcotti pannakse paari Southamptoniga ehk sama klubiga, kelle ridadest ta Arsenaliga esialgu liitus.

Kunagine lapstalent on Arsenalis teinud küll häid mänge, ent tippklubi ust pole ta õigupoolest jalaga maha löönud. Kuna 28aastase inglase mänguaeg on tänavu kokku kuivanud, kõlab klubivahetus loogiliselt.

Seda enam, et Pühakud - nii fännid Southamptonit kutsuvad - otsivad pärast Charlie Austini vigastust uut kesktormajat. Jah, juttu on olnud ka Daniel Sturridge'ist, aga on ju klubil kulutada Virgil van Dijki müügiraha ning seda pole teps mitte vähe.

Õhtulehe hinnang: Usume, et Walcott siirdub tõepoolest Southamptonisse tagasi. Kes teab, ehk suudab ta teha niivõrd vägeva hooaja teise poole, et mahub ka Venemaal sõitvasse Inglismaa MM-koondisse.

Theo Walcott. Foto: DYLAN MARTINEZ