Robin van Persie.Foto: Jason Cairnduff
Jalgpall
13. jaanuar 2018, 14:07

KUULUJUTUVESKI | Madridi Reali seostatakse Liverpooli parima mängijaga, Arsenali ja ManU suurnimi naaseb juurte juurde

Uue aasta esimese päevaga avanes jalgpallimaailmas ametlikult talvine üleminekuaken. Õhtuleht toob Teieni kuni akna sulgumiseni iga päev kolm kuulujuttu ning avaldab arvamust, kui tõenäoliselt spekulatsioon tehinguks realiseerub.

1. Robin van Persie naaseb juurte juurde? Endine Premier League'i absoluutne tippründaja teenib praegu leiba Istanbuli Fenerbahces, kuid väidetavalt on õhus tema üleminek Rotterdami Feyenoordi.

34aastane hollandlane alustas oma profikarjääri just Feyenoordis, kus ta mängis viis aastat enne Londoni Arsenaliga liitumist. Kuna Kahurimeeste juures tal tähtsaid tiitleid võita ei õnnestunud, lahkus mees Manchester Unitedisse, kus võitis kohe oma debüüthooajal Inglismaa kõrgliiga.

Robin van Persie. Foto: Jason Cairnduff

Õhtulehe hinnang: Hollandi vutimeediat vaadates tundub, et van Persie on tõepoolest Feyenoordi siirdumas. Meil pole põhjust selles kahelda!

2. Madridi Reali pannakse paari Liverpooli parima mängumehe Mohamed Salahiga. Egiptlane on tänavu olnud fantastilises hoos ning tõusnud Liverpooli selgeks liidriks.

25aastane ründaja liitus Ragnar Klavani koduklubiga alles möödunud suvel, mistõttu oleks Salahi lahkumine jaanuaris suisa šokeeriv. Ent Hispaanias on teda tõepoolest Realiga seostatud.

Salah on ise öelnud, et ta on praegu Liverpoolis väga õnnelik ning ta on kuulnud sedavõrd palju kuulujutte, et ta ei pane neid enam üldse tähele.

Õhtulehe hinnang: Salah ei lähe praegu mitte kuhugi. 

Mohamed Salah. Foto: IAN KINGTON

3. Walesi koondis otsib uut peatreenerit ning üheks kandidaadiks on Manchester Unitedi legend Ryan Giggs. Rahvusesindus otsib uut juhendajat, sest senine peatreener Chris Coleman astus möödunud novembris ametist tagasi.

Lisaks Giggsile on Walesi vutiliit tööintervjuule kutsunud Craig Bellamy, Mark Boweni ja Osian Robertsi. Ent favoriidiks peetakse siiski 44aastast kunagist Unitedi ründavat poolkaitsjat.

Õhtulehe hinnang: Giggs on varem peatreenerina töötanud vaid Manchester Unitedis ning sedagi väga üürikest aega. Seega oleks Walesi koondise juhendaja amet talle peatreenerina sisuliselt esimeseks tööotsaks.

Seega ei tundu Giggs kogenematuse tõttu olevat parim valik, kuid ega's Bellamy, Bowen ega Robertsil pole samuti peatreenerina suurt kogemust. Usume, et lõpuks valitakse ametisse Giggs.

Ryan Giggs. Foto: DARREN STAPLES