Eden Hazard ei suutnud Chelseat võidule aidata. Foto: GLYN KIRK
Jalgpall
13. jaanuar 2018, 19:01

Valitsev Inglismaa meister vilistati nende endi koduväljakul välja

Inglismaa jalgpalli meistriliigas alustati täna 23. vooruga, kui Londoni Chelsea ei suutnud ühe mehega enamuses mängides koduväljakul enamat 0:0 viigist Leicesteri vastu. 

Valitsev meister alustas kohtumist tujutult ning külalistel tekkis mitmeid häid momente. Küll aga ei suutnud Leicester oma šansse kuidagi ära kasutada ning nõnda lõppeski avapoolaeg viigiliselt. Küll aga polnud Chelsea fännid rahul ning kostitasid oma lemmikuid vilekooriga. 

Erilist muutust ei toimunud esialgu ka riietusruumidest naastes. Chelsea peatreener Antonio Conte otsustas 58. minutil välja vahetada meeskonna suurima tähe Eden Hazardi, kelle suunas fännid samuti rahulolematust üle näitasid. 

Võõrustajate elu muutus lihtsamaks 68. minutil, kui Leicesteri kaitsja Benjamin Chilwell teise kollase ning ühtlasi punase kaardi teenis. Chelsea haaras seejärel küll mänguohjad, kuid päriselt ohtlikuks ei saadudki. Nõnda lõppeski kohtumine väravateta viigiga. 

Mõistagi väljendasid staadionile tulnud fännid oma pettumust taaskord korraliku vilekooriga. Chelseale oli see 14 võidu ja 4 kaotuse kõrval 5. viigiks. 47 punktiga hoitakse liigatabelis kolmandat kohta. Leicester on 31 silmaga kaheksas. 

Kusjuures Chelsea viimased kolm kohutmist on lõppenud seisuga 0:0.  

Samal ajal peetud kohtumiste tulemused: 

Täna jääb pidada veel üks mäng, kui Tottenham võõrustab Evertoni. Ülejäänud 23. vooru kohtumised peetakse homme ja ülehomme. Põnevuskohtumises lähevad pühapäeval kell 18 vastamisi Liverpool ja Manchester City.