Rauno Nurger palliga. Foto: Peter Aiken
Korvpall
14. jaanuar 2018, 09:21

VIDEO | Korvpallurid USA-s: Kotsar ja Nurger olid visketabavusega hädas, kuid aitasid kodumeeskonnad võidule

USA üliõpilaskorvpalliliigas NCAA said võidupunktid kirja nii Maik-Kalev Kotsar kui ka Rauno Nurger. 

Kotsari kodumeeskond South Carolina alistas omapärases kohtumises 64:57 Georgia. Mõlemad meeskonnad olid hädas visketabavusega: South Carolina tabas väljakult 59/16 (27,1%) ning Georgia 51/18 (35,3%). 

Nagu kogu võistkond, ei olnud ka Kotsaril sugugi hea viskepäev. Eestlane tabas 24 mänguminuti jooksul kümnest viskest vaid ühe ja kirja läks kaks punkti. Lisaks hankis ta viis lauapalli ja üks pallikaotus. 

Kogu hooaja jooksul on South Carolinal kirjas 11 võitu ja 6 kaotus. Oma konverentsis on aga saldo 2-3, millega hoitakse 11. kohta. 

Lihtne õhtu polnud ka Nurgeril ja Wichita State´il, kui põnevas kohtumises alistati 72:69 Tulsa. Viimastel oli võimalus kohtumine lisaajale viia, kuid viimaste sekundite kolmepunktivise ei tabanud. 

Nurger sai taaskord korralikult mänguaega. Tema arvele jäi 22 minutiga 8 punkti (visked väljakult 7/3) ja 6 lauapalli. Lisaks läks kirja üks vaheltlõige. 

Twitterist võib lugeda, et eestlane sai ka kerge trauma, kui tema väike sõrm sai viga.

Wichitale oli see kahe kaotuse kõrvale 15. võiduks. Enda konverentsis hoitakse esikohta, kui võidetud on kõik viis kohtumist. Lisaks jätkab samas divisjonis kaotuseta Cininnati.

Võistlustules oli ka kolmanda eestlase, Taavi Jurkatamme kodumeeskond San Francisco, kes jäi 65:75 alla Gonzagale. Meie mees seekord koosseisu ei kuulunud.