Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
16. jaanuar 2018, 15:09

SELFI-SÕLTUVUS: vaata naist, kes postitab endast iga päev vähemalt 50 pilti (1)

22-aastane neiu tunneb, et tema elu on kontrolli alt väljas, sest seda on valitsemas sõltuvus. Tegu pole alkoholi, tubaka ega narkootikumidega. See neiu on sõltuvuses endast tehtud selfide postitamises.

Essexis elav Elena Tryfonos tunnistab, et fotod temast endast on muutunud talle kinnisideeks, vahendab The Sun. 

Kõlab uskumatuna, aga Elena postitab endast päevas vähemalt 50 fotot!

Asi läks eriti hulluks siis, kui ta avastas Snapchatis fotosid tehes, et tema näonahk pole iial varem nii veatu ja sile veel olnud. Loomulikult innustas see teda omakorda üha uusi ja uusi pilte endast tegema.

Mis saab fotode postitamises halb olla? Esiti tundub, et ei miskit, aga psüholoogid väidavad, et see peaks panema meid muretsema.

Elena tunnistab, et kinnisideest on saanud haigus.

"Mida enam fotosid ma teen, seda enam tahan neid veel teha," selgitab Elena, kuidas üritab iga uut selfit eelmisest veelgi paremaks muuta.

Võib vaid oletada, palju fotosid naine endast üldse teeb, kuni tema jaoks täiuslikeni jõuab.

Elena sõnul naudib ta teiste tähelepanu ja seda, kui keegi tema pildi meeldivaks märgib. See tõstvat suisa ta enesekindlust. Ta tunneb, et teda märgatakse.

Kuigi talle meeldib ka ta enda loomulik välimus, siis naudib ta seda muutust, mida erinevate fotoäppide filtrid pakuvad. Ta naudib ka seda, et tänu filtritele ei pea ta end meeletult meikima, sest tehnika teeb seda telefonis tema eest.

Kui osavalt naine fotosid teeb - seda vaata SIIT!