Ryan Giggs. Foto: REBECCA NADEN
Jalgpall
16. jaanuar 2018, 19:38

Walesi koondise peatreeneriks valitud Manchester Unitedi legend on isa põlu all: mul on tema pärast häbi (2)

Eile nimetati Walesi jalgpallikoondise peatreeneriks kogu oma elu Manchester Unitedis pallinud Ryan Giggs. Kui selline teade peaks tulema rõõmusõnumina, siis Giggsi perekonnale mõjus see vastupidiselt. 

Nimelt pole Ryan oma lähedastega juba pikemat aega läbi saanud. Põhjus lihtne: endine jalgpallur magas oma venna abikaasaga. Nõnda ongi ta langenud kogu perekonna, aga eelkõige isa, põlu alla. 

"Lastest vanimana peaks ta oma venna seljatagust kaitsma, mitte sinna noa lööma. Ta pettis kõige julmemal võimalikul moel ja polnud isegi piisavalt mees, et selle eest vabandada," sõnas Giggsi isa Danny Wilson Briti meediale. 

Endine vutitäht nahistas oma venna naisega ligi kaheksa aastat. Kui afäär välja tuli, jäi vähem tuntud veli kodutuks, samal ajal kui Ryan oma tööga miljoneid kokku ajas. Wilson süüdistab teda venna alatus hülgamises. 

"Peaksin Ryani saavutuste üle olema uhke. Kõige õnnelikum isa maailmas - aga mul on hoopis häbi," teatas ta. "Ta hoolib vaid iseendast. Tema jaoks on kõige tähtsam oma TV-sõu ja Manchesteris uhkete hotellide avamine. Kui ma teda telekast näen, vahetan kohe kanalit. Kogu perekond teeb nii." 

Wilson on kindel, et Giggs pole Walesi etteotsa õige mees. "Rahvuskoondise eesotsas peaks olema keegi, keda austatakse ja kellele vaadatakse alt üles," arvas ta. "Mul tulevad pisarad silma, kui mõtlen, et ta on minu poeg, aga perekonnas ei austa teda keegi." 

Sõna võtsid ka teised Giggsi sugulased. "Walesi jalgpallurid peaksid oma naised luku taha panema," lisas tema tädi. Üldiselt on mitmed pereliikmed öelnud, et nad ei suuda Ryanile andestada ega taha temast midagi kuulda.