Simon Mignolet.Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
17. jaanuar 2018, 08:35

Kas pingile vajunud Liverpooli väravavaht vihjas klubist lahkumisele?

Liverpooli jalgpallimeeskonna üheks nõrgemaks lüliks on viimastel aastatel peetud väravavahi positsiooni. Tänavu jagavad seal mänguaega belglane Simon Mignolet ja sakslane Loris Karius. 

Viimasest kolmest liigamängust kahes on peatreener Jürgen Klopi valik langenud Kariusele, mis teeb Mingonet' murelikuks. Belglase sõnul selgitas Klopp talle mõne aja eest situatsiooni ning kindamees luges välja, et praegu nähakse esiväravavahina Kariust.

"Manchester City vastu pingile jäämine kinnitas tema sõnu. Ma pole sellega rahul, kuid pean treeneri otsust austama. Selline olukord ei mõju väravavahile hästi," vahendab Daily Mail tema sõnu. "Pean mõtlema oma tulevikule. Olen varemgi sarnasest olukorrast tugevamana välja tulnud."

Mignolet' teenete vastu tunneb huvi Itaalia tippklubi Napoli. Belglane tunnistas, et tema eesmärk on suvisel MMil Belgia esiväravavahiks kerkida ja vajab seetõttu kindlasti regulaarset mänguaega.

Inglismaa kõrgliigas on ta tänavu väljakule saanud 19 mängus, kuid näiteks Meistrite liigas on Klopp usaldanud ainult Kariust.