Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi.Foto: Robin Roots
Tennis
17. jaanuar 2018, 13:37

Kontaveit meenutab matši Kanepiga: lihtsalt pöörane, kui palju inimesi meid vaatama tuli. Olin šokis!

Itaalia tenniseajakirjanik Diego Barbani püüdis Austraalia lahtiste meistrivõistluste teise ringi matši järel kinni Anett Kontaveidi ja palus eestlannal meenutada novembris Saku Suurhallis toimunud matši Kaia Kanepiga.

"See oli hullumeelne! See oli nii hea, atmosfäär oli absoluutselt hullumeelne," rääkis eestlanna rõõmsameelselt. "Olin sel ajal endiselt puhkuserežiimil, isegi hooajaks ettevalmistamine polnud veel alanud." Kontaveit selgitas, et tegemist oli näidismatšiga ning tennisistid polnud tippvormis.

"Kokkuvõttes oli see väga lõbus. Võitlesime kõvasti ja matš kestis lõpuks umbes kaks tundi. Rahvas läks hulluks. Tavaliselt korraldatakse seal hallis konsterte. Lihtsalt pöörane, kui palju inimesi meid vaatama tuli. Ausõna, ma olin šokis!"

Tennisist tunnistas, et enne mängu eeldas ta, et Saku Suurhalli tribüünid jäävad pooleldi tühjaks. Lõpuks oli kohal aga täismaja. "Ma ei suutnud seda uskuda."

Kui Kontaveit peaks Austraalia lahtiste meistrivõistluste kolmandas ringis alistama Jelena Ostapenko ja Kanepil õnnestuks samal ajal jagu saada Carla Suarez Navarrost, kohtuks eestlannad uuesti omavahel turniiri neljandas ringis. 

Novembris jäi 7:5, 5:7, 6:3 peale Kanepi.