Rudy Fernandez.Foto: Twitter @rudy5fernandez
Korvpall
17. jaanuar 2018, 23:42

VIDEO | Nahaalne Fernandez päästis Realile koduplatsil võidu

Euroliiga 18. voorus pakkusid meile maiuspala Madridi Real ja Baskonia, kes esimese kodusaalis närvesööva lahingu maha pidasid. Tulises lõpuheitluses jäi siiski peale Real, kellele tõi 75:73 võidu Rudy Fernandezi tabav vise kolm sekundit enne mängu lõppu. Tasavägiselt kulgenud kohtumises ei saanud kumbki osapool pikalt ette ning nii otsustatigi matši saatus mängumehe punktidel. Poolteist minutit enne lõppu blokeeris vanameister Felipe Reyes Baskonia ürituse ning pärast seda seadis Luka Doncic tabloole 73:73 viigiseisu.Baskonia eksis oma rünnakul ning mängu lõppsõna jäi Realile. Rünnakule tulnud Doncic söötis tähtsal hetkel palli Fernandezile, kes külma kõhuga vastase õhku pettis ning viske seejärel läbi korvirõnga saatis.



Võitjate resultatiivseimad olid täna Fabien Causeur ja Trey Thompkins 13 punktiga. Fernandez ja Doncic lisasid mõlemad 12 silma. Baskonia rünnakukoormust kandis Rodrigue Beaubois 18 punktiga. 

Milano alistas samal ajal kodusaalis Malaga Unicaja 101:87. Suureskoorilises kohtumises tõi kodumeeskonnale enim punkte Andrew Goudelock, kes viskas 18 punkti (kolmesed 8st 6), Mindaugas Kuzminskas toetas teda 17 punktiga. Üleplatsimees oli aga Malaga sägis 22 silma toonud Nemanja Nedovic.