Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
18. jaanuar 2018, 18:00

3 sodiaagimärki, kes ütlevad sulle kõik ausalt näkku (8)

Aus inimene võib meie ühiskonnas olla mõnikord tõeline haruldus, sest me kõik tahame ju teistele meeldida. Isegi siis, kui selleks tuleb tõde väänata. Mõned meist ei suuda teiste ees lipitseda ja valetada. Teised suudavad seda väga hästi. Tahad või ei, aga väidetavalt määrab siin välga palju ka see, et mis on su sodiaagimärk.

Your Tango toob välja kolm sodiaagimärki, kes on tõe ja aususe osas kõige eesrindlikumad. Nad ei taha valetada, kuid põhjused selleks on neil erinevad.

Kas ka sina kuulud nende hulka, kes valetada ei taha?

1. AMBUR

Kui asi puudutab valetamist, siis on see kõige viimasem asi, mis Amburile pähe tulla võiks. Neile meeldib olla avatud ja aus. Mõnikord isegi liiga aus. Mõnikord võib see tekitada pingeid või inimesed Amburi ümber solvuvad.

Ambur respekteerib ka ise neid rohkem, kes suudavad olla ausad ja otsekohesed. Nad ei kannata valetamist. On ka väga osavad seda ära tabama. Amburile valetades sa suisa solvad teda.

2. JÄÄR

Jäärad on tuntud tegelased, kes võivad sulle öelda sinu kohta ka seda, mida sa isegi neilt ei küsinud. Jäär end juba tagasi ei hoia!

Nad ei usu vaikimisse ja eelistavad alati head vaidlust. Jäär on ju tulemärk, kes tahab ka end ümbritseva ruumi täita kire ja lõõmava leegiga. Tõde tuleb tuua päevavalgele!

Kahjuks võib Jäär olla ka väga julm.  

3. LÕVI

Lõvi ei karda ega pelga midagi - isegi mitte tõe rääkimist! Alates teie esimesest kohtumisest - Lõvi räägib tõtt ja ainult tõtt!

Lõvi kasutab tõe kuulutamiseks stiili - küsin ja vastan. Ta ei ole nagu Jäär, kes räägib sulle ja seda tõde, mille kohta sa isegie i küsinud.

Lõvi tahab olla enesekindel juht, kellele teised järgnevad. Seda ei saa ju juhtuda, kui Lõvi valetab. See ongi põhjus, miks Lõvi tõtt räägib.