Kommentaar

Mart Soidro | Aeg liigestest on lahti (4)

LISA KOMMENTAAR

maamiis19. jaanuar 2018, 10:54
Patune Pool lavale koos Meie Mehega ja korras!
sigadus18. jaanuar 2018, 20:33
Minu esimene kommentaar suunati tsenseerimisele, aga seda pole seni läbi lastud (kuna sisaldas täpsustusi). Et l i t e r a a t jäi seekord haledalt vahele, kuna viitab mai keskel ilmunud tõusikutele orienteeritud Ekspressile, kuigi sama "kunstiteos" ilmus ca 3 nädalat varem "Sirbis". Ehk eks igaüks ärpleb enda lugemisvaraga ;)
testin18. jaanuar 2018, 20:29
Automaattsensor ei lase läbi faktitäpsust, kuna see sisaldab 4-tähelist sõna: eM, Uu, eN, eN, mistõttu pean seda retsima.
Ekspressi loo pealkiri oli:
Poliitikule sildi „Minu m u n n on puhas“ kaela riputanud kunstnik: „Seda pilti on soovitud minult ära osta“
Ja esmamainimine Sirbis
Pealkiri: Uus põlvkond, vanad probleemid, aga nb, vaata foto allkirja!!!
Kadi Estland, 2016. Remake Jaan Toomiku ja Vano Allsalu aktsioonist „Minu m u n n on puhas“, Prahas 1989. aastal. Kasutatud on Viktor Burkivski (Postimees) fotot Kumu X sünnipäeva pidustustest.
Ehk tegu pole pole isegi mitte originaalteose, vaid viisakalt öeldes "remake", et mitte öelda ideeplagiaadiga.
kohe näha18. jaanuar 2018, 20:17
Kui poiss ise "Sirpi" ei loe, siis ei aita ka rahvakunstnikust sõbrad: Kadri Estlandi "tuntuimaks teoseks nimetud taies ilmus 29.04.16 Sirbis ja tõusikliku pööbli jaoks 18.05.16 Ekspressis.
Literaat jätab märkimata ka selle, et pikk sissejuhatus nõiajahist ja valmisolekust kellegi kõri läbi närida on ta järjekordselt pühendanud iseenda saba kergitamiseks, aga jätab siiski mainimata, et ta ise sai selle eest kriminaalkaristuse kaela - just "õige mees" vihkamisest ja teiste elama õpetamisest rääkima ...