Seisukoht

Seisukoht | Eestis pole arstiabi (8)

LISA KOMMENTAAR

elli24. jaanuar 2018, 18:51
meie arstid on kuldsed iniesed,,aitavad alati, kuulavad ja teevad imesid,,kuid jah, kahjuks süsteem on mäda,,,tõepooelst, kui olen terve elu masknud sotsiaalmaksu, ja nüüd kus olen oma tervise tööga rikkunud,,käin jah tasulises vastuvõtus oma niru pensioni eest, sest muidu oleksin juba surnud...
T.Mets24. jaanuar 2018, 15:43
Mis puutub arstidesse ja arstiabisse, siis küll ei tea kui sügav peab olema minu poolt tehtav kummardus arstidele, kes on andnud endast parima.igal juhul minu tänu arstidele ja nende abilistele on minu surmatunnini kindlustatud
aino22. jaanuar 2018, 08:35
Neil, kes ei taipa. Kui suurepalgaline pere maksab elu jooksul riigi põhjatusse kukrusse neli miljonit eurot ja keegi neist haigestub, siis arstiabi eest tuleb maksta. Ja jätke see joga, et keegi ikka saab ravi ka. Saavad need, kes ära ei sure vahepeal. Elementaarsete haiguste ravi ei kompenseerita. Ja isegi haiguste kontorlli all hoidmist, mis ei maksa tuhandeid kuus, nagu diabeet. On ju olemas lihtsamad vahendid, nagu insuliinipump, mille kasutamise võiks ikka haigekassa suurtibid kinni maksta haigelt saadud rahaga. Aga pole inimest, pole probleemi.
tegelikkus22. jaanuar 2018, 07:19
on see, et suurem osa maksumaksja rahast lihtsalt varastatakse. aeg puugitõrjet teha.
mall21. jaanuar 2018, 06:41
Iga kord, kui ilmub artikkel meditsiini teemal, küsin endalt, miks inimesed nii haiged on ja miks nad loodavad, et arst nad ilma nende oma osaluseta terveks ravib.
Minu ravimiseke ei ole Haigekassa andmeil nähtavaks tehtud perioodi jooksul sentigi kulutatud. Ometi on minu makstud sotsiaalmaks kellegi tarbeks ära kulutatud. Mõelge sellele enne, kui hakkate halisema ja lugege Valdur Mikita raamatut Kukeseene kuulamise kunst, kui tervet ei jõua, siis vähemalt lk 40.
Saage terveks!
Mart21. jaanuar 2018, 15:39
Inimesed on haiged, sest nad söövad liiga palju. Kui näiteks vaadata kuidas pensionärid poes liha- ja piimatooteid kokku ahnitsevad, siis on selge, et nad ei saagi terved olla kui nii palju sardelle ja kooke õgivad kogu aeg.
õpetaja19. jaanuar 2018, 22:26
Kas mäletate veel sellist ravimeetodit nagu kuppude panek, kes ellu jäi elas edasi teised saadeti austusega üle parda!
aga miks18. jaanuar 2018, 18:54
peaks olema arstiabi
siin pole inimesigi ja Toompea seltsimehed on terved,noored ,ilusad,hoolivad igavesti