England's Ronnie O'Sullivan reacts as he play against England's Joe Perry during the final of the Masters snooker tournament at Alexandra Palace in London, on January 22, 2017. / AFP PHOTO / Ben STANSALLFoto: BEN STANSALL
Spordivaria
18. jaanuar 2018, 20:45

ŠOKK! Ülivõmsa etenduse pakkunud O’Sullivan murdus: jalgpallurina oleksin ilmselt matši vahele jätnud

Snuukri Mastersit ülivõimsa 6:0 võiduga Marco Fu üle alustanud Ronnie O’Sullivan langes veerandfinaalis, kus tunnistas Mark Alleni 1:6 paremust. Juba avamatši järel kehva enesetunnet kurtnud viiekordne maailmameister oli rahul, et saab viimaks puhata.

O’Sullivani esimese matši etendus oli tõeliselt meeldejääv. Fu langes kõigest ühe tunni ja 22 minutiga, üks mees kogus kokku 649 punkti, teine 35. O’Sullivan lõi auku 185 kuuli, Fu kõigest kaheksa.

Nüüd õnn pöördus, Allen oli O’Sullivanist peajagu üle. „Raske on rõõmu tunda, kui enesetunne on kehv,“ ütles O’Sullivan BBC-le.

„Lootsin, et Mark teeb vigu. Ma polnud füüsiliselt valmis, et seda turniiri võita. Kokkuvõttes on mul hea meel, et see kõik lõppes. Jalgpallurina oleksin ilmselt tänase matši vahele jätnud, kuid individuaalspordis peab alati ise enda eest välja astuma.“

Veerandfinaalid:

Ronnie O’Sullivan – Mark Allen 1:6

John Higgins – Ryan Day

Judd Trump – Shaun Murphy

Kyren Wilson – Mark Williams