Jürgen Klopp.Foto: OLI SCARFF
Korvpall
19. jaanuar 2018, 16:43

Klopp: haiguse seljatanud Klavan ja Salah on taas mänguvalmis

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp andis täna pressikonverentsi, kus põgusalt tuli juttu ka keskkaitsjast Ragnar Klavanist. Nimelt võitles Viljandist pärit mees sel nädalal haigusega, kuid nüüd on see seljatatud.

„Paar mängijat olid haiged – Klavan, Salah ja Lovren. Raggy (Klavani hüüdnimi – toim) ja Mo (Salah’ hüüdnimi – toim) peaks täna või homme tagasi olema,“ rääkis Klopp. Lisaks on vigastusest taastunud meeskonna kapten Jordan Henderson.

Juttu tuli ka klubist lahkunud Philippe Coutinhole asendaja otsimisest. „Kui keegi kargab mulle näkku, siis mõtlen selle üle. Kõigepealt peame kasutama olemasolevaid kõrge klassiga mängijaid. Adam Lallana pole küll otseselt Coutinho asendaja, kuid ta on fantastiline jalgpallur,“ arutles Klopp.

Kas sakslane sooviks oma tiimis näha Tšiili superstaari Alexis Sanchezit? „Sanchez oleks iga tiimi jaoks mõistlik ost, sest ta on väga hea jalgpallur.“

Muuhulgas spekuleeritakse, et ründaja Daniel Sturridge soovib klubist lahkuda. „Hooaja otsustav faas seisab ees ja vajame kõiki olemasolevaid jalgpallureid. Näis, kuidas asjad välja kukuvad,“ kommenteeris Klopp inglase olukorda.

Lisaks kinnitas peatreener, et hetkel näeb ta oma meeskonna esiväravavahina sakslast Loris Kariust, hooaega esikindana alustanud belglane Simon Mignolet peab oma võimalust ootama.

Liverpool sõidab Inglismaa kõrgliiga 24. vooru matšiks esmaspäeval Walesi, kus kohtutakse tabeli viimase Swansea Cityga. Liverpool hoiab 47 puntiga tabelis kolmandat kohta, teisel positsioonil paiknev Manchester United jääb kolme punkti kaugusele.