Ragnar Klavan. Foto: PHIL NOBLE
Jalgpall
22. jaanuar 2018, 11:06

Briti meedia: Klavan jääb taaskord Liverpooli pingile (3)

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 24. vooru lõpetab täna õhtul Swansea ja Liverpooli vaheline kohtumine. Ragnar Klavan vaatab tänas kohtumist ilmselt taas vahetusmeestepingilt. 

Eesti koondise kaptenit segas eelmisel nädalal haigus, mistõttu pidi ta mitu trenni vahele jätma. Reedesel pressikonverentsil teatas Liverpooli loots Jürgen Klopp, et Klavani tervis peaks parem olema, ent täit garantiid ei andnud. 

Kuivõrd korralikus konditsioonis on nii Virgil van Dijk ning Joel Matip, siis ilmselt usaldab Klopp keskkaitsesse just nemad. Variant oleks ka Dejan Lovren, kuid tema tervis pole samuti kõige paremas korras püsinud. 

Liverpooli tegemisi kajastav portaal This is Anfield on kindel, et täna õhtuses kohtumises mehitavad keskkaitse van Dijk ja Matip. Üldises plaanis oodatakse meeskonda väljakule suhteliselt sarnases rivistuses nagu eelmises kohtumises Manchester City vastu. 

Klavan pääses viimati Liverpooli algkoosseisu 1. jaanuaril, 2:1 võidumängus Burnley vastu. FA Cup´i kohtumises Evertoni vastu jäi ta pingile, Cityga lahingus jäi saagiks umbes minuti jagu. 

Swansea võõrustab Liverpooli täna õhtul kell 22.