LaVar Ball.Foto: PETRAS MALUKAS
Korvpall
22. jaanuar 2018, 16:06

AJUVABA! Kurikuulus LaVar Ball ilmus Vytautase trenni ja hakkas kogenud leedukaid kamandama (2)

Leedu korvpalliliigas on viimastel nädalatel enim tähelepanu tõmmanud perekond Ballid. Asjad on läinud lausa nõnda käest, et korvpallurite isa LaVar ilmus Prienai Vytautase meeskonna trenni ja hakkas seal juhiseid jagama. 

Kohaliku korvpalliajakirjaniku Donatas Urbonase sõnutsi oli isa Ball treeningul öelnud, kuidas tegelikult mängida tuleks. LaVari sõnum oli, et võistkond peaks mängima kiiremini ja rohkem kolmeseid viskama. 

Mitmed mängijad olevat selle peale vihastanud. Meestele ei meeldinud, et neil tuleb Ballide reeglite järgi mängida. Juhtum on seda kummalisem, et tiimi kuulub mitmeid kogenud tegijaid, kes päriselt ka korvpallimängust jagavad. 

Urbonas lisas, et Prienai meestel pole midagi selle vastu, kui vennad LaMelo ja LiAngelo oma sõumängudes lustivad. Küll aga ei olda Ballidega rahul Leedu liiga mängudes, kus nende võimalused võiks kaaslaste sõnul jääda minimaalseks. 

Peatreener Šeskuse kinnitusel ootab ees üks jutuajamine. "Üritame LaVarile ja tema poistele selgeks teha, et sellise kaitsemänguga pole neil Leedu liigas midagi teha. Ründes on nad enam-vähem, aga neile on praeguse seisuga liiga palju lubatud. Olen raskes seisus," rääkis ta.

Lootsi sõnadele annab kinnitust ka viimane Leedu liiga mäng. Ballid viskasid küll kahepeal 33 punkti, ent meeskond kaotas enam kui 20 punktiga.