Juhtkiri

Juhtkiri | Ununenud lubadus odavast toidukorvist (12)

LISA KOMMENTAAR

23. jaanuar 2018, 20:16
Väljastpoolt vaadayes on eesti yks suur kiibitsejate seltskonnaga väike konnariik. Ei möju soliidselt. Maine kaotanud mi.istrid ei astu tagasi,korruptsiooniuudised jatkuvad vöi venivad,mingi Simson ikka pukis,olgugi et maine läks talgi. Reinsalu kohta ei oska eriti öelda,see oli rohken presidendi käkk. Aga väga väiklane,rahutu yhiskond on Eestis. Eestlane k...b ise kogu aeg oma mas maine peale. Kahjuks
!!!23. jaanuar 2018, 09:56
Kahjuks elan ma ise Põhja-Eetis. Nii et Lätis ostlemas käimine läheb liialt kalliks, ikkagi oma 250 sinna ning samapalju tagasi. Aga Lõuna-Eesti elanikud muudkui veavad oma eurod Lätisse.
On vanasõna, et suur tükk ajab suu lõhki. See kehtib ka maksurahade kohta. Ei ole see nii lihtne, et tõstame maksud kahekordseks ja ka laekumine suureneb seepeale kahekordseks. Ma vahel ikka imestan meie poliitikute in.fantiilsust.
Rudolf.23. jaanuar 2018, 13:25
Aga mina tänan Eesti uut võimu.Sellel aastal pole alkoholi ostnud ega pruukinud.Varem kulus päevas pudel kangemat alkoholi.Uusaastagi sai ilma šampanjata vastu võetud.
Rudolfile23. jaanuar 2018, 18:18
Ega minagi joodik pole, uusaasta tuli mulle samuti kuivalt kätte. Aga ega sa ometi kallima toidu, bensiini ning ehitusmaterjalide pärast ei rõõmusta ning maksutõstjatele tänulik pole?
Moderaator korjas ära. 23. jaanuar 2018, 18:19
Ega minagi j. o o d i k pole, uusaasta tuli mulle samuti kuivalt kätte. Aga ega sa ometi kallima toidu, bensiini ning ehitusmaterjalide pärast ei rõõmusta ning maks.utõstjatele tänulik pole?
tjahh23. jaanuar 2018, 09:43
juhtusin just lugema uudist, et Maxima!!!! prognoosib Lätis toidukorvi hinna alanemist 10-15%. Tea siis kas ootavad Lidli poodide avamist. Igatahes Lidl võiks ka Eesti piirile poed ehitada, lõunaeestlastele taas üks põhjus Lätti sõita.
Nagu elu23. jaanuar 2018, 08:07
ja aastakümned on näidanud ei jaga reffid, sotsid, irl, keskerakond majandamisest ja riigi kodanike heaolu tõstmisest midagi. Kõigil nendel " poliitikutel " on kooliharidus ja mõtlemisvõime poolik või täitsa olematu.
Vana inimene24. jaanuar 2018, 09:37
Alati ei käi kooliharidus ja mõtlemisvõime käsikäes. Minu vanaemal oli 3 klassi külakooli, kuid sai edukalt hakkama poepidamisega pärast vanaisa surma. Aeg oli Eesti Vabariigi algus. Selle aja inimesed olid iseõppijad,nad ei häbenenud õppida endast targematelt.Mina sain oma algteadmised ja majandusliku mõtlemise vanaemalt. Need omakorda avasid tee ülikooli majanduse õppimiseks ja hilisemale tööle. Viga on vast arusaamas, et poliitiline karjäär kõigepealt ja see annab kogu tarkuse.
jaa23. jaanuar 2018, 05:07
Meie poliitikud hoolivad ainult oma enese heaolust.
Heldur7223. jaanuar 2018, 16:18
Just nii ongi. Oma enda palgaraha ja muud ei miskit. See vastutustundlik "andke tagasi", aitame vaesemaid, see on täielik iba. Selle varjus keritakse endale palgatõusud, ametiautod ja ilusad korterid + muidugi boonused, silmapaistvalt hea töö eest!
Madalad maksud23. jaanuar 2018, 00:38
on majanduse mootor, kulla kilpla toompeal. Ega ilmaasjata venelastel anektootides see eestlane üks lemmiktegelastest ole. On ju ikka parandamatu lammas! Palju õnne meile!
Siis23. jaanuar 2018, 13:03
tuleb kiiresti Venemaaga ühineda, neil seal madalad maksud võrreldes meiega?