Henrih Mhitarjan (vasakul) ja Alexis Sanchez vahetasid särke.Foto: JON SUPER
Jalgpall
22. jaanuar 2018, 20:57

SÕGE! Sanchez teenib enam kui 650 000 eurot nädalas!

Harvanähtav vahetuskaup! Arsenal ja Manchester United vahetasid tippmängijaid

Manchester United ja Londoni Arsenal tegid suurejoonelise vahetustehingu – Tšiili jalgpallikoondise superstaar Alexis Sanchez läheb Londonist Manchesteri, armeenlane Henrih Mhitaryan liigub vastupidises suunas. Tippjalgpallis näeb sarnase kaliibriga vahetustehinguid haruharva.

Sanchez sõlmis Unitediga nelja ja poole aasta pikkuse lepingu ja tema nädalapalgaks saab väidetavalt enam kui 650 000 eurot, mis teeb 29aastasest mehest Inglismaa kõrgliiga kõige rikkama mängija. Temast enam teenivad jalgpallimaailmas vaid Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

„Olen õnnelik, et liitun maailma suurima jalgpalliklubiga. Ma ei saanud lükata tagasi võimalust mängida Jose Mourinho käe all sellel ajaloolisel staadionil,“ teatas Sanchez. Londonisse jõudnud Mhitarjan lisas omalt poolt: „Täitsin oma unistuse, sest olen alati tahtnud mängida just Arsenalis.“

Londoni tiimi endine ründaja Ian Wright avaldas arvamust, et Sancheze lahkumine tema endist tööandjat ei mõjuta. „Vaadates, kuidas Sanchez tänavu mänginud on, ei tohiks see üleminek Arsenalile liiga teha,“ arutles ta BBC veergudel.