Saalijalgpalli meistrivõistlustel peetakse peagi otsustavad matšid. Foto: jalgpall.ee
Jalgpall
22. jaanuar 2018, 21:36

Õhtuleht toob otsepildis vaatajateni talvise jalgpalli maiuspalad

Eesti Jalgpalli Liit ja Õhtuleht sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt näitab Õhtuleht.ee otsepilti populaarse Betsafe saaliliiga otsustavatest kohtumistest.

Õhtuleht näitab otsepildis kõiki poolfinaalmänge ning finaalseeria kohtumisi. Poolfinaalidega tehakse algust veebruarikuu viimasel nädalavahetusel ning seeria teine mäng peetakse märtsi esimesel nädalavahetusel. Kui poolfinaalseerias läheb võitja selgitamiseks vaja kolmandat matši, peetakse see 10. või 11. märtsil. Saaliliiga finaalseeriaga, mis kestab kolme võiduni, tehakse algust 24. või 25. märtsil. Eesti meister selgub hiljemalt 22. aprilliks.

Lisaks näitab Õhtuleht otsepildis ka saalijalgpalli karikavõistluste finaali, mis peetakse 17. või 18. märtsil.

Eelmisel aastal krooniti saaliliiga võitjaks esmakordselt Narva United FC. Otsustavaks saanud finaalkohtumisele käis Narva Spordikeskuses kaasa elamas ligi 900 pealtvaatajat. Tänavuse hooaja Superkarikas meelitas tribüünidele enam kui pooltuhat huvilist.

Möödunud hooaja otsustavad mängud Kristiine Spordihallis (SK Augur Enemat) ja Kehras (FC Cosmos) tõid tribüünidele enam kui 250 inimest, lisaks sai mitmeid kohtumisi vaadata otseülekannete vahedusel. Tänavusel põhiturniiril on lisaks Narva Unitedile enam kui 150 pealtvaatajat mängudele meelitanud nii Sillamäe FC NPM Silmet kui ka nende linnarivaal Smsraha.

Betsafe saaliliiga põhiturniiri lõpuni on jäänud kolm vooru. Pärast nädalavahetusel peetud kohtumisi tõusis uueks tabeliliidriks FC Cosmos 24 punktiga. 22 punkti on kogunud nii FC Rinopal, SK Augur Enemat kui ka Narva United. Tartu meeskonnad Ravens ja Maksimum on vastavalt viiendal ja kuuendal kohal 13 punktiga. Tabeli lõpetavad kaks Sillamäe meeskonda, FC NPM Silmet ja Smsraha, kes on vastavalt seitsme ja nelja punktiga liiga seitsmes ja kaheksas meeskond.

27. jaanuaril teevad 12. vooruga algust Sillamäe FC NPM Silmet – FC Rinopal (kell 17) ja FC Cosmos – Tartu Maksimum (18.30). Pühapäeval, 28. jaanuaril kell 16 lähevad vastamisi Ravens Futsal EMÜ SK – Smsraha ning vooru lõpetab 31. jaanuaril peetav kohtumine Ida-Virumaal, kus Narva United FC võõrustab SK Auguri Enemati (kell 20).