Maailm

Laps sündis lennul Pariisist New Yorki (13)

LISA KOMMENTAAR

arvamus24. jaanuar 2018, 11:18
Ei tahaks küll lennata, kui keegi kõrvalistmel sünnitama hakkab, aga eks USA kodakondsus ole heaks ajendiks, ikkagi USA territooriumil nündinu.
Orjalaevadel ikka juhtus24. jaanuar 2018, 06:28
nüüd on lennukid ja orjad trügivad vägisi
JuSS24. jaanuar 2018, 03:13
Sünnitaja aidati esimesse klassi? Järelikult siis too väidetav suurpankur reisis mingis madalamas klassis? Kus valitseb enamasti ruumikitsikus, sest lennufirmad on huvitatud jusellest, kuidas ühes lennukis võimalikult palju reisijaid ära vedada. Oma suure kõhuga. Rikka pankuri kohta nagu pisut kummalised eelistused. Teiseks, väga ettevaatamatu reisimine. Keset ookeani hädamaandumist juba ei tee. Ja teiseks, mis siis, kui lennukis juhuslikult mitte ühtki arsti ega meditsiinitöötajat ei oleks viibinud? Garantiid ju polnud. Väga vastutustundetu reisile asumine igatahes.
Kolmandaks, ei tahaks olla reisiva arsti nahas, keda ootamatult, näiteks keset perepuhkust äkki taolist abi andma kutsutakse. Vaevalt et ta vastavate meditsiinitarvikute, instrumentide, ravimite ja muu vajaliku kohvriga ringi reisis. Aga kui sünnitus olnuks raske ning kompikatsiioonidega? Pealegi ei olnud tegu mitte professionaalsete günekoloogidega vaid muu diplomiga arstidega. Spetsialistidega mingis muus meditsiinivaldkonnas. Arstide eralad ja spetsialiseerumised on ju ńii erinevaid, seinast seina.
jep24. jaanuar 2018, 00:10
Nii armas, Palju õnne! Kuid ei saa üldse aru, miks oli vaja lennata tahtajale nii lahedal? Ja kas see pole muidu keelatud rasedusnadalate lõpupoole? Suhteliselt riskantne ju..
???24. jaanuar 2018, 03:20
Mitmete riikide seadused annavad selle territooriumil, aga ka õhuruumis sündinutele automaatselt ka antud maa kodakondsuse. Ma muidugi ei tea, kuidas on selles suhtes USA seadused.
JuSS23. jaanuar 2018, 19:37
Saigi turismiklassi piletiga esimeses klassis sõita! Geniaalne!
???23. jaanuar 2018, 19:36
No mida need mõningad naised küll trügivad viimase lõpu peal rasedusega lennureisidele? Eriti veel pikamaalendudele. Ju oli sellel mustal vist nii kiire tõotatud paradiisi jõudmisega. enne kui Trump teatavatest "augumaadest" tulijatele riivi teele ette lükkab.
ehk23. jaanuar 2018, 20:49
lugesid,et sünnitanud proua on pankur.Järelikult võtab Trump ta avasüli vastu.
to ehk24. jaanuar 2018, 02:55
Huvitav, millise suurpanga omanikust on juttu? Ma mäletan, et 90-ndate algul oli meilgi vaat et iga tänavanurga peal mingi pank. Tekkis nagu seeni pärast vihma. Täna tekkisid, homme olid kadunud. Ise tunnen paari sellist, kes hooga alustasid ja pauguga lõpetasid. Praegu on päris tavalised pensionärid.
???24. jaanuar 2018, 12:25
Pankur või? Pankuri all mõtlen mina ikka panga omanikku, direktorit või vähemasti hääleõiguslikku pangajuhatuse liiget. Otsustajaid. Madalamad isikud on pangateenistujad. Ei usu hästi, et kui rikkal pankuril oli tõepoolest vaja hädasti üle lombi lennata, et ta siis oleks sellises õnnistatud ning viimases staadiumis seisukorras ebamugavat ning kitsukest turismiklassikohta valinud. Taolisi "pankureid " vaevalt et Trump avasüli vastu võtab ning embama hakkab. Me veel ise mäletame neid 90-ndate iga nurga peal tekkivaid ning pankrotistuvaid pangakesi. Ning Nigeeria on ju eriti kuulus maa, näiteks oma kurikuulsate "nigeeria kirjadega" Nii et sealsete pankurite ning äriinimeste vastu ma erilist respekti ei tunne.
Juulius 24. jaanuar 2018, 00:11
Pole kûll kindel, kuid minu arvates on mingid piirangud, mida lõpusirgel olevad rasedad peavad kasutama. Vist on keelatud lennata 7_ 9 raseduskuul. See on ema ja tulevase lapse huvides. Huvitav, mis ajendas pankurit lendama Ameerikasse? Kas tööasjad või kindel soov laps ilmale tuua kas lennukis või USA pinnal?
pakun nimeks, tasuta seejuures23. jaanuar 2018, 19:16
23. jaanuar 2018, 18:38