Hyeon Chung. Foto: THOMAS PETER
Tennis
24. jaanuar 2018, 09:11

Elu turniir: Djokovici konkurentsist lülitanud lõunakorealane jõudis Austraalias poolfinaali!

Austraalia lahtised tennisemeistrivõistlused on jõudnud otsustavasse faasi, kui pidada on jäänud vaid üks veerandfinaal. Täna hommikul kindlustas meeste üksikmängus koha neljap parema seas Hyeon Chung (ATP 58.).

Imelist turniiri tegev Lõuna-Korea tennisist alistas ligi kaks ja pool tundi kestnud kohtumises 6:4, 7:6(5), 6:3 Tennys Sandgreni (ATP 97.) Poolfinaalis ootab teda ees Tomas Berdych (ATP 20) ja Roger Federer (ATP 2.) paari võitja. 

Enne tänavust aastat Suurel slämmil parimal juhul kolmandasse ringi jõudnud Chang on oma Austraalia teel maha võtnud nii mõnegi nimeka konkurendi. Teiste hulgas ta konkurentsist kukutanud vennad Miša ja Aleksandr Zverevi, kuid magusaim triumf on kindlasti neljandas ringis Novak Djokovici alistamine.

Juba varasemalt olid koha poolfinaalis kindlustanud Kyle Edmund (ATP 49.) ja Marin Cilic (ATP 6.), kes omavahel teise finalisti selgitavad. Viimase nelja parema hulka pääseja selgitavad Berdych ja Federer kell 10.30 algavas matšis. 

Naiste üksikmängus on juba kõik poolfinalistid selgunud. Täna hommikul peetud lahingutes alistas Angelique Kerber (WTA 16.) Madison Keysi (WTA 20.) kindlalt 6:1, 6:2. Madinaks ei läinud ka teises lahingus, maailma esireket Simona Halep murdis Karolina Pliskova (WTA 6.) 6:3, 6:2. 

Poolfinaalis kohtuvad omavahel Halep-Kerber ja Mertens-Wozinacki.