Robert RoobaFoto: Stanislav Moshkov
Jäähoki
24. jaanuar 2018, 19:25

Robert Rooba Meistrite liiga finaalist: see võib olla kord elus võimalus mängida millegi nii suure peale

Eesti jäähokiliit tutvustas täna Tondiraba jäähallis ajakirjanikele uut brändi (#eestihoki) ning suitsupääsukese logoga koondise mänguvormi. Esimese mängijana tõmbas särgi üll ründaja Robert Rooba.

„Lõpptulemus on suurepärane," lausus ta. "Ootan huviga, et saaks esimest korda koos varustusega selle särgi selga panna.“

Seda ei pea pikalt ootama, sest rahvusvaheline alaliit andis eestlastele loa juba selle aasta MMil uut vormi kanda. 1. divisjoni B-grupi turniir toimub aprilli lõpus Leedus. Eesti koondise mänge näeb otsepildis ERRi vahendusel.

"See on suurepärane," rõõmustas Rooba otseülekannete üle. "Olen ammu kadedusega vaadanud, kuidas jalgpallurid, korvpallurid ja muud spordimeestest sõbrad pääsevad ETV ekraanile mängima. Nüüd on meie kord ja olen siiralt õnnelik."

Mõistagi tuli Roobaga põgusalt juttu ka 6. veebruaril toimuvast Meistrite liiga finaalist, kus Jyväskylä JYP kohtub rootslaste Växjö Lakersiga.

"Enne seda mängu on meil veel nii mõnigi Soome meistrivõistluste mäng mängida, seega me pole veel eraldi keskendudnud. Aga sel mängul on nii suur kaal, et minngit erilist ettevalmistust pole vaja teha. Igaüks teab, kui tähtis see on. See võib olla kord elus võimalus mängida millegi nii suure peale. Kindlasti lähme tiitli järele."