Alar Varrak.Foto: Alar Truu
Korvpall
25. jaanuar 2018, 12:29

Töökoht olemas! Alar Varrakust sai Leedu meistriliiga klubi peatreener (3)

Leedu korvpalli meistriliigas kaheksandat kohta hoidev Alytuse Dzukija teatas, et nende uueks peatreeneriks saab Alar Varrak, kes vallandati novembris Kalev/Cramost. Enne Varrakut on eestlastest Leedu kõrgliigaklubi etteotsa pääsenud vaid Jaak Salumets ja Priit Vene.

Dzukija on Leedu liigas võitnud 6 ja kaotanud 13 kohtumist, aga viimasest üheksast mängust on võidetud vaid üks. Enne Varrakut juhendas meeskonda Makedoonia loots Nikola Vasilev, kes jääb siiski tiimi abitreeneriks.

35aastase Varraku teine abiline on Leedu korvpallilegend Valdemaras Chomicius, kes on varasemalt olnud Kaasani Unicsi, Ljubertsõ Triumfi ja Dnipropetrovski Dnipro peatreener.

Dzukija peab Varraku käe all esimese kohtumise laupäeval, kui kell 17 mängitakse võõrsil Vilniuse Lietuvos rytasega. Rytas hoiab Leedu liigas 16 võidu ja 4 kaotusega teist kohta.

Varrak käis teisipäeval kohapeal vaatamas Dzukija sõprusmatši Prienai Vytautasega, kus mängivad (kõmu)meediastaaridest vennad LaMelo ja LiAngelo Ball. Dzukija kaotas kõrge tempo ja olematu kaitsega peetud kohtumise 142:147.