Pietro Pellegri.Foto: Twitter
Jalgpall
27. jaanuar 2018, 08:56

KUULUJUTUVESKI | Kuhu läheb 16aastane mitme tähelepanuväärse rekordi omanikust imelaps?

Uue aasta esimese päevaga avanes jalgpallimaailmas ametlikult talvine üleminekuaken. Õhtuleht toob Teieni kuni akna sulgumiseni iga päev kolm kuulujuttu ning avaldab arvamust, kui tõenäoliselt spekulatsioon tehinguks realiseerub.

1. Itaalia imelaps valis Torino Juventuse ja Londoni Arsenali asemel AS Monaco. Nimelt väidetakse, et 16aastane Pietro Pellegri on Genoast siirdunud just vürstiriiki.

Pellegri kirjutas enda nime eelmise aasta mais igaveseks Itaalia kõrgliiga ajalooalmanahhi, kui temast sai AS Roma vastu skoorides esimene 21. sajandil sündinud mängija, kes on Serie A-s värava löönud. Seega pole ime, et 17. märtsil 17aastaseks saav Pellegri oli tippklubide radaril.

Pietro Pellegri. Foto: Twitter

Muide, Pellegri hoiab veel ühte Serie A rekordit. Ta debüteeris Saapamaa meistrisarjas 15 aasta ja 280 päeva vanuselt, mis on sealne rekord. Sama vanalt käis platsil ka Amedeo Amedei.

Õhtulehe hinnang: Pellegri ja Monaco abielust räägitakse sedavõrd kindlas toonis, et meil pole põhjust milleski kahelda. Noor supertalent läheb Monacosse!

2. Madridi Real ründaja Karim Benzema liitub Londoni Arsenaliga. Vähemalt nii räägitakse Inglismaa meedias, mis peaks ju tähendama, et Dortmundi Borussia Pierre-Emerick Aubameyang Arsenali ei lähe.

Aubameyangi ja Arsenali pandi pikalt paari, kuid läbirääkimised on veninud nii pikale, et väidetavalt on Kahurimehed endale uue sihtmärgi otsinud. Benzemat on Arsenaliga varemgi pikalt seostatud.

Loo teeb huvitavaks aga tõik, et juttude järgi on kokkuleppe teinud Benzema ja Arsenali peatreener Arsene Wenger. Ehk klubid omavahel pole midagi paika seadnud.

Karim Benzema. Foto: JUAN MEDINA

Õhtulehe hinnang: Usutakse, et Real on nõus 30aastasest Benzemast loobuma ning küsib ründaja eest 60 miljonit eurot. Arsenal ei taha aga kulutada üle 40 miljoni, mistõttu usume, et praegu ei liigu prantslane kuhugi. 

3. Milano Inter huvitub Pariisi Saint-Germaini poolkaitsjast. Naised saunas räägivad, et Inter tahab PSG-lt laenata Javier Pastoret, kuid pariislased on nõus teda ainult müüma. 

Väidetavalt tahab Pastore tagasi Itaaliasse minna ning pole ka ime: just Saapamaal Palermos mängides tõusis 28aastase argentiinlase nimi vutisõprade huulile ning ta liikus 2011. aastal PSGsse.

Õhtulehe hinnang: Pastore teenib aastas ligi kuus miljonit eurot ning Interil pole säärase palga maksmiseks piisavalt finantsmusklit. Lisada patta tõik, et PSG on nõus meest ainult müüma, ei lahku Pastore jaanuaris Interisse.

Javier Pastore. Foto: GONZALO FUENTES