Spordiblogi

Deivil Tserp | Miks teeb ROK lolle otsuseid? (16)

LISA KOMMENTAAR

1. veebruar 2018, 12:53
"Toorpiim" pole mingi toorpiim vaid valmis toit. Kas rinnaga toitvad emad söödavad lastele toorpiima, et siis nagu mingit valmistegemata produkti? Piima töötlemine ei ole sellest vastuvõetava toidu valmistamine, see on piima tööstuslikult vajalikku ühtlasse konstentsi viimine ja selle säilivusaja pikendamine turu vajadustest lähtuvalt.
Vanakala30. jaanuar 2018, 17:27
ätt.30. jaanuar 2018, 09:03
Oma poliitiliste ambitsioonide läbisurumiseks pole ükski meetod paha.Ainult need läbisurujad ei adu,et niisuguse kammaijaaga ainult suurendatakse venelaste ühtsust ja naeruvääristatakse ennast maailma üldsuse ees!
reede29. jaanuar 2018, 15:49
Kahjuks on Põhja Korea ainuke võimalus jääda ameeriklaste poolt tapmata tuumavõimekus Ehk siis ajakirjanik tutvuks mitu korealast ja vietnamlast on sealkandis tapnud ameerika sõjardid Oli ju ka aeg kui Hiina kirjutasviimaseid tõsiseid hoiatusi Kes julgeks täna Hiina piiri ignoreerida Arvan et otsid vähki vale kivi alt Kui sind pole veennud Afganistani Iraagi Liibüa saatus siis vist pole tegemist eriti terava pliiatsiga Võiksid natuke uurida alaanide ajalugu enne kui Saakasvili sõjaretke õigustad
ROK29. jaanuar 2018, 13:08
on korrupeerunud peerude jututuba ja OM pole ammu juba mingi suur spordipidu vaid suur rahamasin teatud äridele. Aeg oleks see libaüritus lõpetada, MM on piisavalt kõrge tase parimate selgitamiseks.
29. jaanuar 2018, 09:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kutse29. jaanuar 2018, 11:29
Rahvusvahelise Olümpiakomitee (IOC) otsus, mitte kutsuda neid olümpiamängudele. Ütluste üldine toon oli see, et õigusvaldkonnas ei suudetud seda küsimust lahendada, kuna ROK ei eemaldanudki sportlasi vaid lihtsalt ei kutsunud neid võistlusele. Nagu te ei saa kaevata sõbra peale, kes ei kutsunud teid oma sünnipäevale!
Rumalal inimesel rumal jutt...29. jaanuar 2018, 05:44
Qwert29. jaanuar 2018, 09:18
Jutt on täitsa asjalik. Igas asjas nagu kohtuski tasub kuulata kõiki osapooli, et teha järeldusi. Antud loos mängis ROK ennast auti. Kes või mis oli selle taga näitab aeg, kui kusagilt hakkab antud asjast infot imbuma. Elame näeme.
Venes pole tänaseni ükski sportlane tunnistanud dopingu kasutamist...29. jaanuar 2018, 09:30
Kuidas selliseid kuulata tuleb? Analüüsid on vahetatud. Kontrollimine näitab võõrast DNA-d jne. Kas selline on ikka puhas sportlane...??? Venemaa propaganda Eestis levitamine on häbiväärne!
Ainult Sarapova tunnistas..29. jaanuar 2018, 10:35
Samas temal on ka USA pass ja elab USA-s. Seoses aususega on tema patt unustatud. Venemaal ausus on keelatud.
Papi29. jaanuar 2018, 11:56
Usk peab kindel olema ja silmaklapid tihedad!
Qwert29. jaanuar 2018, 12:05
On terve hulk Vene sportlasi, kes pole kordagi dopinguga vahele jäänud, ja neid karistati mitte kutsumisega. Asi on saanud isegi absurdsuse tunnuseid, kui parim kiiruisutaja, 6-kordne olümpiavõitja shortrekis, An, endine korealane, jäeti kutsumata. Milles tema on süüdi? Teiseks, kes ütles, et analüüse on vahetatud? Üks mingi ärakaranud tüüp mainis kusagil mokaotsast ebakindlat, ja kohe võeti tõe pähe. Norra suusatajatest 70% on nö astmahaiged, mis annab õiguse kasutada astmaravimit. Tere talv! Paraolümpiale selliseid! Näiteid on küll ja küll. Kel huvi, võib neid leida. Laiskus ja rumalus on vaid takistuseks.
Meil on küll "kord majas", need kasutajad ka tunnistavad.29. jaanuar 2018, 12:47
Ei, mitte suusatajatest ei taha kirjutada, meenuvad hoopis väiksemad, seega "prügikalad". See dopingumäng on väga kõrge mäng, nö. põlveotsas tegijad, jäävad ka vahele. Tugevad laborid on kõige algus ja alus, venelased püüdsid kurge kirvega ja kirvest sai bumerang!
Venelased said olümpiamedalid tagasi . . . ?1. veebruar 2018, 12:34
Täna tuli uudis, et need "sinu venelased" mõisteti kohtus õigeks ja see põlnd mette vene kohus. Keegi läbikukkunud Vene sporditegelane hakkas dissidendiks, asus oma kodumaad laimama ja eks Läänes võeti kergelt tuld, et saab lõpuks ometi venelastele korraliku tou anda aga võta näpust, kohus leidis, et süüdistustele pole mingit kinnitust.