WRC

15 põnevat videot Tänaku karjäärist!

SUUR ÜLEVAADE | Ott Tänaku käänuline teekond kohanemise maailmameistriks (7)

LISA KOMMENTAAR

villi30. jaanuar 2018, 18:46
Ei imesta sugugi kui Ott MM tiitli endale võitleb ja sel aastal M-Sport võib meeskonlikust MM tiitlist vaid vaid und näha .Au Otile !
Hiiumaa mees29. jaanuar 2018, 17:55
Ukuga olen selles mõttes ühel nõul, et tõesti see n.ö. avansina ülekuldamine on tõesti pisut liiast. Pärast pettumus hulga suurem kui kõik ei peaks nii minema.
Kerge kraavi või rajalt välja sõitmine käib aga rallisõiduga kaasas nagu takjas ja sealt tulevad ainult kogemused või nagu ütles metskapten Kihnu Jõnn: ''Laps õpib kukkudes käima.'' ''Rahu, ainult rahu.''
ütles üks teine kuulus tegelane. Küll need tiitlid tulevad siis kui neil on aeg tulla. Nael kummi naabersaare mehele.
Maikon29. jaanuar 2018, 11:59
Ogier istus eelmine aasta samamoodi uude autosse ja tuli kohe ka maailmameistriks, seega ei maksa võtta seda kohanemist kui maailmaimet, lihtsalt kui on tegu heade ning kogenud sõitjatega, siis läheb see kohanemine suhteliselt kergelt.
Ukule29. jaanuar 2018, 10:59
Ütle meile palun, miks Sina siis nii pessimistlik oled? Kas otse lõikab hinge kui mõni hea sõna kellegi kohta öeldakse? Ja mis kraavist Sa räägid? Miks ise rallimees ei ole?
Ainult üks vigin ja nurin. Midagi head võiks ikka elus ka näha. Ja kui stress on suur, siis mine arsti juurde. Muidu lõpetad kehvasti, sest negatiivsus tapab ka.
uku29. jaanuar 2018, 12:25
Sul meeldib ajakirjanike konksu otsas olla? Ole, kah mul asi. Ajakirjanikke ei huvita sinu positiivsus. Müüb ainult äärmuslikkus. Oma peaga võiks ka vahest mõelda.
uku29. jaanuar 2018, 10:05
Paluks ajakirjanikel oma väljendustega tagasihoidlikum olla. Ott Tänaku avansina üle kuldamine võib lõppeda suure pettumusega. Mis kohanemise maailmameister? Pigem kraavisõidu maailmameister.
muidu mine tea mida kurja veel teeks.29. jaanuar 2018, 16:36
olgu siis kasvõi nii, aga vähemalt uku jälgib selle nimel rallit.