David De Gea.Foto: JASON CAIRNDUFF
Jalgpall
29. jaanuar 2018, 08:08

KUULUJUTUVESKI | Madridi Real on David De Gea nimel nõus loobuma Gareth Bale'ist

Uue aasta esimese päevaga avanes jalgpallimaailmas ametlikult talvine üleminekuaken. Õhtuleht toob Teieni kuni akna sulgumiseni iga päev kolm kuulujuttu ning avaldab arvamust, kui tõenäoliselt spekulatsioon tehinguks realiseerub.

1. Londoni Arsenal ja Liverpool kaaluvad AS Monaco ääreründaja Keita Balde Diao soetamist. 22aastase senegaallase eest on juba pakkumise teinud Napoli, kuid Itaalia liiga liidri 40 miljoni euro suurune rahamägi lükati Monaco poolt tagasi.

Väidetavalt on Monaco aga nõus Diaod praegu maha müüma. Nii Arsenal kui ka Liverpool jahtisid pikalt teist Monaco ääremängijat Thomas Lemari, kuid prantslase eest küsiti 100 miljonit eurot - summa, mida Arsenal ega Liverpool maksta ei taha. Diao on võimalik kätte saada palju odavamalt.

Keita Balde Diao. Foto: JEAN-PAUL PELISSIER

Õhtulehe hinnang: Usume endiselt, et Diao jääb jaanuaris Monacosse.

2. Barcelona hangib 21aastase Brasiilia poolkaitsja. Kataloonia gigandi pihtide vahele on jäänud Gremio kasvandik Arthur, kelle vastu tundis huvi ka Milano Inter.

Küll räägitakse, et Arthur ei liitu Barcelonaga kohe, vaid hoopis kas sel või järgmisel suvel. Sellel on mitu põhjust: ilmselt ei teeniks pallur praegu Barcelonas kuigi palju mänguaega, lisaks tahab Hispaania sats Arthuri Gremiole üleminekusumma mõistlikuna hoidmiseks tagasi laenata.

Õhtulehe hinnang: Meil pole põhjust kahelda - see tehing on lukus!

3. Manchester United ja Madridi Real võivad teha vahetustehingu - David De Gea siirdub Reali, Gareth Bale ManUsse. Nii kirjutab Hispaania väljaanne Diario Gol.

Väidetavalt tahab Bale väga Unitediga liituda ning kuna Reali president Florentino Perez on juba aastaid üritanud De Gead meeleheitlikult enda klubi manu meelitada, räägitakse, et Perez olla nõus Bale'ist loobuma.

Õhtulehe hinnang: Käimasoleva akna ajal sellist vahetustehingut ei juhtu. Lisaks, äsja andis De Gea intervjuu, mille sõnum oli: ma olen Manchesteris väga õnnelik ning ma ei plaani lahkuda.

David De Gea. Foto: JASON CAIRNDUFF