Kevin Saar. Foto: Alar Truu
Võrkpall
31. jaanuar 2018, 22:25

Madala laega Belgia karukoobas lõpetas Pärnu eurotee

Ainsa Eesti meeskonnana tänavu eurosarjas pallinud Pärnu võrkpalliklubi teekond CEV Challenge Cup'il lõppes kaheksandikfinaalis. Avamängu kodus 1:3 kaotanud pärnakad vandusid võõral väljakul Meneni Par-Ky'le alla 0:3 (21:25, 21:25, 20:25).Avageimis suutis Pärnu väljakuperemeestega madala laega saalis sammu pidada esimese tehnilise time-out'ini. Pärast seda vahe kärises ja ühel hetkel vaatas tabloolt juba vastu vastaste 21:14 eduseis. Kuigi geimi lõpus suutsid Avo Keele hoolealused vahe soliidsemaks mängida, polnud kindlast 21:25 kaotusest pääsu. 

Teine geim tundus samasuguse joonise järgi minevat, kui Menen pääses ette 11:6. Suvepealinlased suutsid vahe veel kahe punkti peale vähendada, kuid enda eksimused ei lubanud mängu tagasi tulla ja nii võitsid vastased ka teise geimi 25:21 ning edenesid järgmisesse ringi. 

Kolmandas geimis, kui mängus enam midagi polnud, saatis Avo Keel platsile karastust saama noorukid Märt ja Siim Tammearu ja sidemängija Karli Lillesi. Noored mängumehed võitlesid küll vapralt, kuid tunnistasid ka kolmandas geimi vastaste 25:20 paremust.

Pärnakate tulemuslikuimad olid täna 7 punkti toonud Kevin Saar  (rünnak 58%) ja Edvinas Vaškelis (rünnak 58%). 

STATISTIKA