Korvpall

Itaalia meedia: Rain Veideman ei liitu valikmängudeks Eesti koondisega (3)

LISA KOMMENTAAR

Muidugi1. veebruar 2018, 12:54
on sellest äärmiselt kahju, et üks "õnnetu" klubi tegelikult meie rahvuskoondise peale sülitab. See on tõesti peaaegu ainus (võrkpall ka), kus tegu ON rahvuskoondisega. See klubi peaks lausa kohustama Veidemanni OMA kodumaad antud ajal eelistama... Ja Veidemann ise ka... Aga ju siis on ta suht nõrga meeskonna asendamatu liider, nii nagu Eesti puhulgi oleks... Valiku küsimus... ja ilmselt ka raha rihib...
Kossufänn ... veel.1. veebruar 2018, 12:29
Korvpalliga on kahjuks koguaeg olnud nii ja juba aastaid, et kui keegi natukenegi mingisse arvestatavasse liigasse või keskmikku klubisse saab, on ta automaatselt koondisest välja. Kohe on sada põhjust, miks mitte tulla. Peale Kanguri, ei meenugi kedagi, kes oleks rõõmuga tulnud koondist esindama või missioonitundest eestit esindama. Ülimalt ebameeldiv tendents.
Olen ennast pidanud 100% kossufänniks ja just eriti koondise mängudel. Hetkel hakkab see ind kuidagi vähehaaval lahtuma, kui koguaeg on see teema üleval, "kes tulevad kodumaad esindama ja kes ei tule".
Miks näiteks jalgpallis sellist küsimust ei teki?? Miks sinna tulevad kõik, kes vähegi terved ja olenemata sellest, kui kõva klubi nimekirjas ollakse. Lindpere on vist ainuke näide, lähiminevikust, kes mingid mängud jättis vahele, seoses suure ajavahega. Teised kõik 100% alati rivis.
Korvpallis aga vaatama seda lähiminevikku, kes on otsinud põhjendusi, et seda mitte teha: Kuusmaa, Sokk, Müürsepp, Vene ... nüüd siis Veideman.
Kahju.
Ainult1. veebruar 2018, 10:50
24h läkski mööda, enne kui nii tähtis uudis Eestis portaalidesse jõudis