Rubens BarichelloFoto: Kuvatõmmis postitusest
Vormel 1
2. veebruar 2018, 09:37

VIDEO | Ootamatu tervisemure naelutas vormelilegendi ajutiselt haiglavoodisse (2)

Vormel-1 sarja ajaloo staažikaim piloot Rubens Barichello viidi möödunud nädalavahetusel ootamatu tervisemurega haiglasse. 

Muidu sotsiaalmeedias aktiivne piloot polnud nädal aega midagi internetiavarustesse postitanud ning mehe fännid hakkasid juba murekirjasid saatma. 

Eile vastas 45aastane Barichello viimaks poolehoidjatele, kui postitas Instagrami video, kus teatas, et viibib veresoonkonna probleemide tõttu haiglas. 

"Ma näen, et inimesed saadavad mulle murest sõnumeid. Ma pole tõesti tükk aega midagi postitanud, kuid nüüd ütlen teile, mis juhtus," sõnas brasiillane.

"Laupäeva hommikul läksin dušši alla ja tundsin meeletut peavalu. Mu naine kutsus mulle arsti, kes mind haiglasse viis. Mul oli probleem veeniga, kuid praegu tunnen ennast juba hästi. Mind ootavad veel ees mõned uuringud, kuid üldiselt on kõik korras. Tänan jumalat selle kõige eest ja varsti olen ringradadel juba tagasi," lubas Barichello.

2011. aastal oma vormelikarjääri lõpetanud Barichello startis oma 18aastase karjääri jooksul kokku 322 GP-l ning noppis 11 võitu.